The Land of Now yoga retreat center, trainingslocatie en duurzaam conferentieoord - vrijplaats voor essentie | retraite centrum Nederland

The Land of Now

The Land of Now zet de kracht van verwondering in om uit te nodigen tot reflectie, dialoog en maatschappelijke verandering.

Wij zijn optimisten, filosofen en kunstenaars.
Dromers, bruggenbouwers en doeners.

We inspireren tot positieve ontwikkelingen voor een vrije en humane samenleving en bieden ruimte voor essentie.
Warme groet en tot ziens,
Juliette Reniers & Frank Eijkelkamp

divider retraite

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp retreat center The Land of Now in Nederland20px

Vrijplaats voor essentie

Retreat & Conferentieoord

Een inspirerende plek voor ontmoeting en verwondering, een stilteplek voor rustvinders, en bovenal een plek die leeft.

Een plek die persoonlijke en exclusieve kleinschaligheid met de grootsheid van ruimte combineert.
Een plek die inspireert, verwondert en aanzet tot het scheppen van nieuwe werkelijkheden.

Een levende plek die ruimte biedt voor essentie.
Een plek voor de pionier in ieder individu.

We bieden je een uitnodigende plek die openstaat voor de essentie van ieder individu en hopen je binnenkort welkom te heten als gast bij ons thuis:
op The Land of Now.
Je bent welkom.
Ruimte voor essentie - Retraite centrum - Vergaderen - Training - Yogaweekend

Juliette & Frank

‘Inspired action for social change’

Juliette & Frank hebben een gevarieerde achtergrond waarin de kracht van verwondering centraal staat om tot individuele en maatschappelijke ontwikkeling te komen.

Naast hun professionele activiteiten in de kunst- en designwereld begeleiden ze al jaren vanuit hun eigen meeting design bureau allerlei bijeenkomsten, congressen, interne communicatietrajecten en leiderschapstrainingen. Onconventionele trajecten waarin een beleving gecreëerd wordt waar verwondering en een andere kijk op de werkelijkheid deelnemers de ruimte geeft voor daadwerkelijk duurzame verandering en bezieling.

Welk project, bijeenkomst of begeleiding het ook betreft, de kern van hun missie is hetzelfde: een vrije en humane wereld.

Hun passie voor filosofische en psychologische verdieping leidde meer dan 10 jaar geleden tot het begeleiden van praktische, maatschappelijk geëngageerde en diepgaande retraites en counselling trajecten door heel Nederland en daarbuiten. In diverse projecten inspireren ze tot positieve ontwikkelingen voor een vrije en humane wereld en bieden ruimte voor essentie. Met het realiseren van een eigen retreat center kwam een lang gekoesterde droom uit: een plek die letterlijk ruimte biedt voor essentie. Een plek dichtbij het leven.

divider retraite

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp retreat center The Land of Now in Nederland

Voor de pionier in ieder individu

Juliette Reniers - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of NowJuliette Reniers

Juliette brengt dingen terug naar de essentie en inspireert je om voorbij waarheden en vaste structuren te kijken. Van jongs af aan heeft ze altijd al een interesse gehad in filosofische en maatschappelijke vraagstukken. Adolescentie bracht haar tot een florerend professioneel kunstenaar en designer, en geeft haar mogelijkheden voor expressie van die dingen in het leven die verder gaan dan woorden.

Naast een doorlopende verdieping in de filosofie en westerse psychologie bestudeerde ze o.a. oude wijsheidsculturen, authentieke yogastromingen, yoga therapie, trauma sensitive yoga en diepgaand Ayurveda.

Ze heeft veel mensen begeleid in de belangrijke vragen in het leven en autonoom kritisch denken, meer dan 10 jaar retraites en trainingen begeleid, bijeenkomsten ontworpen en een voortdurende nieuwsgierigheid naar nieuwe en diverse projecten die de kern van haar missie raken: een vrije en humane samenleving.

Tevens is Juliette een bevlogen ontwerper van recepten en producten en chef de cuisine in ons food concept the Land of Taste, dat we samen met ons enthousiaste team realiseren, waarin een inspirerende visie op voeding, smaak en ethiek samenkomt.

Haar liefde voor het leven is aanwezig in alles, waarbij ze je iedere keer weer de essentie laat ervaren. Voorbij een eindeloos streven naar een bepaald ideaal, maar een directe en intieme relatie met het leven in al zijn eenvoud.


|   www.juliettereniers.com


 • Filosofisch Denker
 • Autonoom Kunstenaar
 • Psychosociaal Counsellor
  & Procesbegeleider
 • Yoga leraar – Krishnamacharya lineage
 • Ayurvedisch Voeding & Leefstijl therapeut
 • Ayurvedisch Massage therapeut
 • Plant-based chef-kok
 • Designer
  • product design
  • spatial en interieur design
  • grafisch design
  • juweel design & goudsmid
 • Fotograaf
 • Tekstschrijver
 • Design & productie van
  betekenisvolle bijeenkomsten

Vereniging Yoga Nederland lid 500

Yacep - Juliette Reniers Yoga Teacher Yoga Alliance Continuing Education ProviderE-RYT500 - Experienced Registered Yoga Teacher Yoga Alliance Juliette Reniers

Frank EijkelkampFrank Eijkelkamp

Geboren in een klein buurtschap waar het dagelijkse leven in zijn natuurlijke ritmes leefde, groeide Frank op in een warm gezin dat altijd steun gaf aan zijn interesses en levenskeuzes, en ze inspireerden hem om zonder veel woorden bij te dragen aan de samenleving door oprecht handelen.

Inwendig de ziel van een kunstenaar voelend, studeerde hij klassieke muziek en werd pianist. Gedurende deze tijd ontstond zijn interesse om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei en welzijn.

Hij groeide naar andere beroepen, zoals meeting designer en facilitator, waarin hij mensen en organisaties de kracht van verbinding en verwondering liet ervaren.Bijeenkomsten met een menselijk karakter en impact, waarin zijn gevoel voor compositie en ritme in elk project terug te zien is.

Het contact met het leven is wat Frank je graag laat ervaren. Of dit nu in het begeleiden van een training of retraite is, of bij een eenvoudig gesprek bij een kop thee: de essentie van ieder individu staat centraal. • Creatief producent & Regisseur
 • Procesbegeleider
 • Design & productie van
  betekenisvolle bijeenkomsten
 • Musicus
 • Yoga leraar Krishnamacharya lineage

RYT 200 Yoga Alliance - Yoga teacher Frank Eijkelkamp

Filosofie - Retraite Centrum The Land of Now in Nederland