The Land of Now Yoga retraite centrum voor yogaweekend en yoga retraite en bijzondere trainingslocatie in Nederland

The Land of Now

The Land of Now zet zich in om mensen in staat te stellen vanuit eigen kracht de kwaliteit van hun leven en relaties te verbeteren en maatschappelijke verandering te realiseren.

Wij zijn optimisten, filosofen en kunstenaars.
Dromers, bruggenbouwers en doeners.

We inspireren tot positieve ontwikkelingen voor een duurzame en geweldloze wereld en bieden ruimte voor essentie.
Warme groet en tot ziens,
Juliette Reniers & Frank Eijkelkamp

divider retraite

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp retreat center The Land of Now in Nederland20px

Ons Retreat Center

Een inspirerende plek voor ontmoeting en verwondering, een stilteplek voor rustvinders, en bovenal een plek die leeft.

Een plek die persoonlijke en exclusieve kleinschaligheid met de grootsheid van ruimte combineert.
Een plek die inspireert, verwondert en aanzet tot het scheppen van nieuwe werkelijkheden.

Een levende plek die ruimte biedt voor essentie.
Een plek voor de pionier in ieder individu.

We bieden je een uitnodigende plek die openstaat voor de essentie van ieder individu en hopen je binnenkort welkom te heten als gast bij ons thuis:
op The Land of Now.
Je bent welkom.
Ruimte voor essentie - Retraite centrum - Vergaderen - Training - Yogaweekend

Juliette & Frank

‘Inspired action for social change’

Juliette & Frank hebben een gevarieerde achtergrond waarin de mens en zijn authenticiteit altijd centraal staat.

Naast hun professionele activiteiten in de kunst- en designwereld hebben ze jarenlang vanuit hun eigen meeting design bureau allerlei bijeenkomsten, congressen, interne communicatietrajecten en leiderschapstrainingen begeleid. Onconventionele trajecten waarin een beleving gecreëerd werd waar verwondering en een andere kijk op de werkelijkheid deelnemers de ruimte gaf voor daadwerkelijk duurzame verandering en bezieling.

Hun passie voor filosofische en psychologische verdieping leidde meer dan 10 jaar geleden tot het begeleiden van praktische en diepgaande retraites en individuele counseling door heel Nederland en daarbuiten. In diverse projecten inspireren ze tot positieve ontwikkelingen voor een duurzame en geweldloze wereld en bieden ruimte voor essentie. Met het realiseren van een eigen retreat center kwam een lang gekoesterde droom uit: een plek die ruimte biedt voor essentie. Een plek dichtbij het leven.

Welk project, bijeenkomst of begeleiding het ook betreft, de kern van hun missie is hetzelfde: mensen in staat te stellen vanuit eigen kracht de kwaliteit van hun leven en relaties te verbeteren en maatschappelijke verandering te realiseren.

divider retraite

pionier retreat center trainingslocatie met overnachting Nederland The Land of Now

Voor de pionier in ieder individu

Juliette Reniers - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of NowJuliette Reniers

Juliette brengt dingen terug naar de essentie en inspireert je om voorbij waarheden en vaste structuren te kijken. Van jongs af aan heeft ze altijd al een interesse gehad in de menselijke psychologie en filosofische vraagstukken. Adolescentie bracht haar tot een florerend professioneel kunstenaar en designer, en gaf haar mogelijkheden voor expressie van die dingen in het leven die verder gaan dan woorden.

Naast een doorlopende verdieping in de filosofie en westerse psychologie bestudeerde ze o.a. oude wijsheidsculturen, authentieke yogastromingen en diepgaand Ayurveda. Om mensen te kunnen ondersteunen en begeleiden op het volledige vlak van menszijn, zowel fysiek als mentaal. Elke keer kijkend naar wat passend is voor jou als individu.

Ze heeft veel mensen begeleid in de belangrijke vragen in het leven en in de fysieke gezondheid, meer dan 10 jaar retraites en trainingen begeleid, bijeenkomsten ontworpen en een voortdurende nieuwsgierigheid naar nieuwe en diverse projecten.

Ook is ze een bevlogen chef-kok en ontwerper van recepten en producten in ons food concept the Land of Taste, dat we samen met ons enthousiaste team realiseren, waarin een inspirerende visie op voeding, smaak en ethiek samenkomt.

Haar liefde voor het leven en yoga is aanwezig in alles, waarbij ze je iedere keer weer de essentie laat ervaren. Waarin yoga geen eindeloos streven naar een bepaald ideaal is, maar een directe en intieme relatie met het leven in al zijn eenvoud.


|   www.juliettereniers.com


 • Filosofisch Denker
 • Autonoom Kunstenaar
 • Counsellor & Procesbegeleider
 • Yoga leraar – Krishnamacharya lineage
 • Ayurvedisch Voeding & Leefstijl therapeut
 • Ayurvedisch Massage therapeut
 • Plant-based chef-kok
 • Designer
  • product design
  • spatial en interieur design
  • grafisch design
  • juweel design & goudsmid
 • Fotograaf
 • Tekstschrijver
 • Design & productie van
  betekenisvolle bijeenkomsten

VYN Lid Vereniging Yogadocenten Nederland Juliette Reniers

Yacep - Juliette Reniers Yoga Teacher Yoga Alliance Continuing Education ProviderE-RYT500 - Experienced Registered Yoga Teacher Yoga Alliance Juliette Reniers

Frank Eijkelkamp - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of NowFrank Eijkelkamp

Geboren in een klein buurtschap waar het dagelijkse leven in zijn natuurlijke ritmes leefde, groeide Frank op in een warm gezin dat altijd steun gaf aan zijn interesses en levenskeuzes, en ze inspireerden hem om zonder veel woorden bij te dragen aan de samenleving door oprecht handelen.

Inwendig de ziel van een kunstenaar voelend, studeerde hij klassieke muziek en werd pianist. Gedurende deze tijd ontstond zijn interesse om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei en welzijn.

Hij groeide naar andere beroepen, zoals meeting designer en facilitator, waarin hij mensen en organisaties de kracht van verbinding en verwondering liet ervaren.Bijeenkomsten met een menselijk karakter en impact, waarin zijn gevoel voor compositie en ritme in elk project terug te zien is.

Het contact met het leven is wat Frank je graag laat ervaren. Of dit nu in het begeleiden van een training of retraite is, of bij een eenvoudig gesprek bij een kop thee: de essentie van ieder individu staat centraal.

De kracht van yoga is een rode draad in alles wat hij doet, waarbij hij op eenvoudige wijze yoga toegankelijk maakt voor iedereen en het leven van alledag. • Creatief producent & Regisseur
 • Procesbegeleider
 • Design & productie van
  betekenisvolle bijeenkomsten
 • Musicus
 • Yoga leraar Krishnamacharya lineage

RYT 200 Yoga Alliance - Yoga teacher Frank Eijkelkamp

Filosofie - Retraite Centrum The Land of Now in Nederland