Wie kom je tegen op The Land of Now?

Frank en Juliette – eigenaren en oprichters van The Land of Now – wonen in het privéhuis, bezielen de plek en zijn iedere dag met hun missie bezig op deze plek en daar buiten.

Inmiddels zijn er steeds meer mensen verbonden aan The Land of Now, en werken we met een gevarieerd team van prachtige mensen die ieder hun unieke kleur en energie meebrengen waardoor de plek tot leven komt.

We werken met een vast team dat met veel aandacht, zorg en liefde ons ondersteunt in praktische zaken. Daarnaast werken we met een aantal uitmuntende koks die iedere keer weer zorgen voor hemelse maaltijden. En in de tuin van The Land of Now worden we ondersteund door een fijn team van Cosis.

‘Ieder brengt zijn unieke kleur en energie mee waardoor de plek tot leven komt.’

Inspiratie voor het leven - yoga filosofie - retreat center The Land of Now in Nederland

The Land of Now

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp ‘bezielen’ The Land of Now en zetten zich in om mensen in staat te stellen vanuit hun eigen kracht de kwaliteit van hun leven en relaties te verbeteren en maatschappelijke verandering te realiseren.

Lees hier meer over The Land of Now

Juliette Reniers - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Juliette Reniers

eigenaar en oprichter The Land of Now

Juliette brengt dingen terug tot de essentie, in alle eenvoud. Ze inspireert je om voorbij waarheden en vaststaande structuren kijken. Lees hier meer over Juliette

‘Eens de verstilling veroverd, klinkt de muziek altijd.’

Frank Eijkelkamp - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Frank Eijkelkamp

eigenaar en oprichter The Land of Now

Voor Frank staat de kracht van aandacht centraal. Dat is wat hij in de wereld zet in alles wat hij doet, zonder al te veel woorden. In het leven van alledag met alles wat er is. Lees hier meer over Frank

‘De kracht van aandacht’

Aandacht en liefde voor het grote en het kleine - retreat center en trainingslocatie The Land of Now
Margreet Arkema Retreat Center The Land of Now Nederland

Margreet Arkema

team The Land of Now

Margreet heeft haar eigen rijschool en werkt veel met mensen die net even extra vertrouwen of ondersteuning nodig hebben om te leren auto rijden. Dat stukje extra, die persoonlijke aandacht en haar stabiliteit brengt Margreet ook mee naar The Land of Now. Een veelzijdige persoonlijkheid die je iedere keer weer verrast.

Natasja Dijkshoorn Retreat Center The Land of Now Nederland

Natasja Dijkshoorn

team The Land of Now

Natasja is een stabiele rots in de branding met daadkracht en een hoge sensitiviteit voor objectiviteit. Iemand met een groot vertrouwen in de persoonlijke kracht van de mens en de waarde van verbinding. In haar eigen praktijk werkt ze met mensen die behoefte hebben aan verandering en in hun kracht willen komen. Ervaren, reflectie en bewustwording staan centraal.

Hilda Fokkens Retreat Center The Land of Now Nederland

Hilda Fokkens

team The Land of Now

Hilda is hier al vele jaren werkzaam en brengt met haar Groningse nuchterheid en oprechte humor een stevige basis in waar je op kunt bouwen. Of je hoort een verfrissend inzicht vanuit een onverwachte hoek. Misschien zie je haar eens de Veenweg afwandelen met een vriendin, vaste prik één keer in de week.

Anneke Hofman Retreat Center The Land of Now Nederland

Anneke Hofman

team The Land of Now

Anneke heeft een unieke kijk op de wereld die ze deelt in haar kunst en artistieke projecten. Tevens runt ze een duurzaam bed en breakfast dat geheel met natuurlijke materialen gebouwd is. Met haar levendigheid en directe openheid brengt ze een heerlijk enthousiaste energie op The Land of Now, die je uitnodigt tot verwondering.

Titia Wiersema Retreat Center The Land of Now Nederland

Titia Wiersema

team The Land of Now

Titia komt al jaren op The Land of Now en veel mensen zullen haar al eens ontmoet hebben. Ze geniet erg van het contact dat ze heeft met de verschillende mensen die hier verblijven. Met veel plezier en creativiteit leeft ze zich uit in de keuken voor het opmaken van mooie voorgerechten en desserts.

Sabine van der Wolde Retreat Center The Land of Now Nederland

Sabine van der Wolde

team The Land of Now

Sabine heeft veel plezier in het contact met mensen en heeft een fijn luisterend oor en invoelingsvermogen. Een sensitieve en spontane dame die naast flink werken ook graag eens wegdroomt in haar eigen kleurrijke gedachtenwereld om ons daarna te verrassen met een goed doordacht idee.

Julia Sophie Venema

team The Land of Now

De paardensport heeft Julia Sophie haar hart gegrepen en met haar gedrevenheid en passie heeft de paardensport er een bevlogen paardensporter bij. Een open en warme persoonlijkheid met een enthousiaste nieuwsgierigheid voor mensen en de wereld om haar heen.

Miranda van Rosmalen Retreat Center The Land of Now Nederland

Miranda van Rosmalen

invalteam The Land of Now

Miranda runt een prachtig bed en breakfast in een grote herenboerderij, samen met haar man Theo. Het werk op The Land of Now is voor haar een fijne afwisseling. Een stil genietende kracht die altijd voor je klaar staat als je haar iets vraagt.

duurzame en biologische catering en ayurvedisch veganistisch op retreat center in Nederland The Land of Now

Koks

Onze duurzame keuken inspireert je graag met rijke en verfijnde smaken. Of het nu ontbijt, lunch en diner, of een speciale gelegenheid betreft, aandacht voor pure voeding die de zintuigen streelt staat centraal.

Onze koks - met ieder zijn specialisme - werken met natuurlijke producten, biologisch en / of regionale producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Fleur Aukema Ayurvedisch kok Retreat Center The Land of Now in Nederland

Fleur Aukema

Kok
Ayurvedisch therapeut

Fleur deelt haar passies Ayurveda en bewuste voeding met liefde. Door haar opleiding aan de Hogere Hotelschool en haar eigen delicatessenwinkel & catering bedrijf was ze al jaren actief bezig met diverse vormen van koken, bijzondere producten en voeding.

Toen ze de gezondheidsleer Ayurveda ontmoette was ze op slag verliefd. Hierin vindt ze volop inspiratie en verdieping voor haar fascinatie voor bewust, gezond én lekker eten.

Naast het koken deelt ze haar passie in haar eigen praktijk en natuurlijk vertelt ze je graag alles wat je maar wilt weten over bewust leven en Ayurveda.

Sofie van Rhijn biologisch kok retreat Center The Land of Now Nederland

Sofie van Rhijn

Kok

Sofie verwondert je met veel enthousiasme. Ze laat je rijke smaken ervaren op een unieke manier en combineert kleuren en geuren tot een waar proefpalet.

Met haar kookkunsten tovert ze graag verhalen op tafel die je niet alleen meenemen in een zintuiglijke wereld, maar je ook inspireren tot verbinding en ontmoeting met je tafelgenoten. Een culinaire belevenis met aandacht voor eerlijke en bewuste voeding en producten die dichtbij de natuur staan.

Daarnaast is Sofie betrokken bij het oprichten van een gemeenschappelijk initiatief De Buitenschool en organiseert ze 'aanschuiftafels' op prachtige locaties.

Juliette Reniers - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Juliette Reniers

oprichter & inspirator The Land of Now
o.a :
Ayurveda therapeut
Plant based Chef
en meer: hier

Juliette zet de toon van de culinaire richting op The Land of Now, ontwikkelt recepten en producten voor The Land of Now en bedenkt inspirerende 'food en lifestyle' concepten die zowel lichaam als geest voeden.

Ze inspireert je met verfijnde smaken en artistieke creaties, verdiept zich continue in kookstijlen en diverse voedingsleren en therapiëen, en neemt je bevlogen mee in diepgaande Westerse en Oosterse kennis, zodat je dat zelf ook toe kunt passen.

Carlijn Revermann

Plant based Chef
Natuurvoedingscoach

Carlijn is nog niet zo lang terug van een lange reis met camper, vriend en viervoeter. Nu is ze op zoek naar een plek om hun permacultuur droom te verwezenlijken.  Weet je iets? Laat het ons weten! Tussendoor kookt ze af en toe vol passie en enthousiasme op The Land of Now.

Deze wildplukkende kok en porridge addict met energie voor 10 weet je altijd weer te inspireren met mooie gebalanceerde gerechten én bevlogen kennis over voeding en leven in balans met de natuur.

Team van Cosis

team Cosis • tuinonderhoud

Cosis biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Op The Land of Now vinden we het belangrijk dat ook deze mensen een rijke en vervullende invulling van het leven hebben en gezien worden in wie ze zijn. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten, net zoals iedereen die hier werkt of tijdelijk verblijft. We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Cosis en hopen hiermee iets duurzaams op te bouwen. Wil je meer informatie lezen over Cosis en wat ze doen? Dat kan hier.

Iedere week zijn Fred, Jan en Jolanda samen met hun begeleider Tim van Cosis.nu, buiten te vinden op The Land of Now. Ook zij zorgen er met veel aandacht voor dat de plek nog mooier wordt en daarnaast vinden ze het heel fijn om hier te zijn. En wij zijn blij dat ze er zijn! Jan maait met veel enthousiasme het gras, Jolanda heeft een passie voor planten en Fred heeft een scherp zicht op wat verbeterd kan worden. Tim is een liefhebber van kruidenplanten en doet volop mee, als het kan. Wie weet ontmoet je ze een keer!

'Verbinding hebben met de wereld, in de wereld.'

tuinonderhoud door mensen met een verstandelijke beperking op retreat center en trainingslocatie The Land of Now
Bedrijfstraining en bijeenkomst persoonlijke ontwikkeling vergaderen op unieke locatie in Nederland