Wie kom je tegen op The Land of Now?

Frank en Juliette – eigenaren en oprichters van The Land of Now – wonen in het privéhuis, bezielen de plek en zijn iedere dag met hun missie bezig op deze plek en daar buiten.

Inmiddels zijn er steeds meer mensen verbonden aan The Land of Now, en werken we met een gevarieerd team van prachtige mensen die ieder hun unieke kleur en energie meebrengen waardoor de plek tot leven komt.

We werken met een vast team dat met veel aandacht, zorg en liefde ons ondersteunt in praktische zaken. Daarnaast werken we met een aantal uitmuntende koks die iedere keer weer zorgen voor hemelse maaltijden.
In onze The Land of Now retraites word je of door ons, of door een aantal prachtige yogi’s begeleid. En in de tuin van The Land of Now worden we ondersteund door een fijn team van Cosis.

‘Ieder brengt zijn unieke kleur en energie mee waardoor de plek tot leven komt.’

The Land of Now

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp ‘bezielen’ The Land of Now en zetten zich in voor een geweldloze en duurzame wereld.

Lees hier meer over The Land of Now

Juliette Reniers

Juliette Reniers

eigenaar en oprichter The Land of Now

Juliette zet zich in voor een duurzame en vreedzame wereld. Graag brengt zij dingen terug tot de essentie, in alle eenvoud. Lees hier meer over Juliette

‘Eens de verstilling veroverd, klinkt de muziek altijd.’

Frank Eijkelkamp

eigenaar en oprichter The Land of Now

Voor Frank staat de kracht van aandacht centraal. Dat is wat hij in de wereld zet in alles wat hij doet, zonder al te veel woorden. In het leven van alledag met alles wat er is. Lees hier meer over Frank

‘De kracht van aandacht’

Hilda Fokkens

Hilda Fokkens

team The Land of Now

Hilda is hier al vele jaren werkzaam en brengt met haar Groningse nuchterheid en oprechte humor een stevige basis in waar je op kunt bouwen. Of je hoort een verfrissend inzicht vanuit een onverwachte hoek. Misschien zie je haar eens de Veenweg afwandelen met een vriendin, vaste prik één keer in de week.

Liza van Rosmalen

invalteam The Land of Now

Liza is een dame met pit en met flink veel energie. Mocht je Liza een keer kwijt zijn, dan kan het zijn dat ze een ritje geregeld heeft bij iemand met een Tesla. Want wát zijn dat geweldige auto’s. Daarna stuitert ze net zo snel als een Tesla door het pand.

Margreet Arkema

team The Land of Now

Margreet heeft haar eigen rijschool en werkt veel met mensen die net even extra vertrouwen of ondersteuning nodig hebben om te leren auto rijden. Dat stukje extra, die persoonlijke aandacht en haar stabiliteit brengt Margreet ook mee naar The Land of Now. Een veelzijdige persoonlijkheid die je iedere keer weer verrast.

Miranda van Rosmalen

team The Land of Now

Miranda runt een prachtig bed en breakfast in een grote herenboerderij samen met haar man Theo en het werk op The Land of Now is voor haar een fijne afwisseling. Een stil genietende kracht die altijd voor je klaar staat als je haar iets vraagt.

Monique Holwerda

vliegende keep The Land of Now

Monique, logopediste in het ziekenhuis en paardenliefhebster, komt hier af en toe het team versterken met haar optimistische energie. Of er nu een diepgaand gesprek nodig is, een arm om je heen of simpelweg een flinke afwas weggewerkt moet worden, Monique ziet en voelt altijd op het juiste moment aan wat nodig is.

Natasja Dijkshoorn

Natasja Dijkshoorn

team The Land of Now

Natasja is een stabiele rots in de branding met daadkracht en een hoge sensitiviteit voor objectiviteit. Iemand met een groot vertrouwen in de persoonlijke kracht van de mens en de waarde van verbinding. In haar eigen praktijk werkt ze met mensen die behoefte hebben aan verandering en in hun kracht willen komen. Ervaren, reflectie en bewustwording staan centraal.

Sabine van der Wolde

team The Land of Now

Sabine heeft veel plezier in het contact met mensen en heeft een fijn luisterend oor en invoelingsvermogen. Een sensitieve en spontane dame die naast flink werken ook graag eens wegdroomt in haar eigen kleurrijke gedachtenwereld om ons daarna te verrassen met een goed doordacht idee.

Titia Wiersema

team The Land of Now

Titia komt al jaren op The Land of Now en veel mensen zullen haar al eens ontmoet hebben. Ze geniet erg van het contact dat ze heeft met de verschillende mensen die hier verblijven. Met veel plezier en creativiteit leeft ze zich uit in de keuken voor het opmaken van mooie voorgerechten en desserts.

Koks

Onze duurzame keuken inspireert je graag met rijke en verfijnde smaken. Of het nu ontbijt, lunch en diner, of een speciale gelegenheid betreft, aandacht voor pure voeding die de zintuigen streelt staat centraal.

Onze koks – met ieder zijn specialisme – werken met natuurlijke producten, biologisch en / of regionale producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Fleur Aukema Ayurvedisch kok op The Land of Now

Fleur Aukema

Kok
Ayurvedisch therapeut

Fleur deelt haar passies Ayurveda en bewuste voeding met liefde. Door haar opleiding aan de Hogere Hotelschool en haar eigen delicatessenwinkel & catering bedrijf was ze al jaren actief bezig met diverse vormen van koken, bijzondere producten en voeding.

Toen ze de gezondheidsleer Ayurveda ontmoette was ze op slag verliefd. Hierin vindt ze volop inspiratie en verdieping voor haar fascinatie voor bewust, gezond én lekker eten.

Naast het koken deelt ze haar passie in haar eigen praktijk en natuurlijk vertelt ze je graag alles wat je maar wilt weten over bewust leven en Ayurveda.

Sofie van Rhijn - kok The land of Now

Sofie van Rhijn

Kok

Sofie verwondert je met veel enthousiasme. Ze laat je rijke smaken ervaren op een unieke manier en combineert kleuren en geuren tot een waar proefpalet.

Met haar kookkunsten tovert ze graag verhalen op tafel die je niet alleen meenemen in een zintuiglijke wereld, maar je ook inspireren tot verbinding en ontmoeting met je tafelgenoten. Een culinaire belevenis met aandacht voor eerlijke en bewuste voeding en producten die dichtbij de natuur staan.

Daarnaast is Sofie betrokken bij het oprichten van een gemeenschappelijk initiatief De Buitenschool en organiseert ze ‘aanschuiftafels’ op prachtige locaties.

Carlijn Revermann

Kok

Carlijn weet je als geen ander te enthousiasmeren en inspireren met haar veelzijdige kookkunsten en kennis over natuurvoeding.

Haar passie voor pure voeding deelt ze graag met je en bewust eten wordt als vanzelf een feestje als je Carlijn eenmaal ontmoet hebt.

Carlijn reist op dit moment met vriend en hond avontuurlijk rond in een camper en kookt nu dus even minder op The Land of Now.

Janine Beelen

Kok

Janine leeft haar passie. En dat straalt ze niet alleen zelf uit, dat proef je ook in haar prachtige gerechten. Puur en vers, zodat je je happy voelt in lijf, hart en hoofd. In haar gerechten worden kruiden, specerijen en technieken verwerkt uit o.a. de Ayurvedische, Macrobiotische en Raw Food voedingsleer en ze inspireert en verrast je graag met haar ‘happy green food’.

Team van Cosis

team Cosis • tuinonderhoud

Cosis biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Op The Land of Now vinden we het belangrijk dat ook deze mensen een rijke en vervullende invulling van het leven hebben en gezien worden in wie ze zijn. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten, net zoals iedereen die hier werkt of tijdelijk verblijft. We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Cosis en hopen hiermee iets duurzaams op te bouwen. Wil je meer informatie lezen over Cosis en wat ze doen? Dat kan hier.

Iedere week zijn Fred, Jan en Jolanda samen met hun begeleider Tim van Cosis.nu, buiten te vinden op The Land of Now. Ook zij zorgen er met veel aandacht voor dat de plek nog mooier wordt en daarnaast vinden ze het heel fijn om hier te zijn. En wij zijn blij dat ze er zijn! Jan maait met veel enthousiasme het gras, Jolanda heeft een passie voor planten en Fred heeft een scherp zicht op wat verbeterd kan worden. Tim is een liefhebber van kruidenplanten en doet volop mee, als het kan. Wie weet ontmoet je ze een keer!

‘Verbinding hebben met de wereld, in de wereld.’

tuinonderhoud door mensen met een verstandelijke beperking