Wie kom je tegen op The Land of Now?

Frank en Juliette – eigenaren en oprichters van The Land of Now – wonen in het privéhuis, bezielen de plek en zijn iedere dag met hun missie bezig op deze plek en daar buiten.

Inmiddels zijn er steeds meer mensen verbonden aan The Land of Now, en werken we met een gevarieerd team van prachtige mensen die ieder hun unieke kleur en energie meebrengen waardoor de plek tot leven komt.

We werken met een vast team professionals dat met veel aandacht, zorg en liefde ervoor zorgen dat ieder verblijf een unieke ervaring is: precies passend bij jou.

In de tuin van The Land of Now worden we ondersteund door een fijn team van Cosis.

‘Ieder brengt zijn unieke kleur en energie mee waardoor de plek tot leven komt.’

Inspiratie voor het leven - yoga filosofie - retreat center The Land of Now in Nederland

The Land of Now

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp ‘bezielen’ The Land of Now en zetten zich in om mensen in staat te stellen vanuit hun eigen kracht de kwaliteit van hun leven en relaties te verbeteren en maatschappelijke verandering te realiseren.

Lees hier meer over The Land of Now

Juliette Reniers - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Juliette Reniers

eigenaar en oprichter The Land of Now

Juliette brengt dingen terug naar de essentie en inspireert je om voorbij waarheden en vaste structuren te kijken. Van jongs af aan heeft ze altijd al een interesse gehad in de menselijke psychologie en filosofische vraagstukken. Adolescentie bracht haar tot een florerend professioneel kunstenaar en designer, en gaf haar mogelijkheden voor expressie van die dingen in het leven die verder gaan dan woorden.

Naast een doorlopende verdieping in de filosofie en westerse psychologie bestudeerde ze o.a. oude wijsheidsculturen, authentieke yogastromingen en diepgaand Ayurveda. Om mensen te kunnen ondersteunen en begeleiden op het volledige vlak van menszijn, zowel fysiek als mentaal. Elke keer kijkend naar wat passend is voor jou als individu.

Ze heeft veel mensen begeleid in de belangrijke vragen in het leven en in de fysieke gezondheid, meer dan 10 jaar retraites en trainingen begeleid, bijeenkomsten ontworpen en een voortdurende nieuwsgierigheid naar nieuwe en diverse projecten.

Ook is ze een bevlogen chef-kok en ontwerper van recepten en producten in ons food concept the Land of Taste, dat we samen met ons enthousiaste team realiseren, waarin een inspirerende visie op voeding, smaak en ethiek samenkomt.

Haar liefde voor het leven en yoga is aanwezig in alles, waarbij ze je iedere keer weer de essentie laat ervaren. Waarin yoga geen eindeloos streven naar een bepaald ideaal is, maar een directe en intieme relatie met het leven in al zijn eenvoud.

Lees hier meer over Juliette

‘Eens de verstilling veroverd,
klinkt de muziek altijd.’

Frank Eijkelkamp - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Frank Eijkelkamp

eigenaar en oprichter The Land of Now

Geboren in een klein buurtschap waar het dagelijkse leven in zijn natuurlijke ritmes leefde, groeide Frank op in een warm gezin dat altijd steun gaf aan zijn interesses en levenskeuzes, en ze inspireerden hem om zonder veel woorden bij te dragen aan de samenleving door oprecht handelen.

Inwendig de ziel van een kunstenaar voelend, studeerde hij klassieke muziek en werd pianist. Gedurende deze tijd ontstond zijn interesse om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei en welzijn.

Hij groeide naar andere beroepen, zoals meeting designer en facilitator, waarin hij mensen en organisaties de kracht van verbinding en verwondering liet ervaren. Bijeenkomsten met een menselijk karakter en impact, waarin zijn gevoel voor compositie en ritme in elk project terug te zien is.

Het contact met het leven is wat Frank je graag laat ervaren. Of dit nu in het begeleiden van een training of retraite is, of bij een eenvoudig gesprek bij een kop thee: de essentie van ieder individu staat centraal.

De kracht van yoga is een rode draad in alles wat hij doet, waarbij hij op eenvoudige wijze yoga toegankelijk maakt voor iedereen en het leven van alledag.

Lees hier meer over Frank

‘De kracht van aandacht’

Aandacht en liefde voor het grote en het kleine - retreat center en trainingslocatie The Land of Now
Margreet Arkema Retreat Center The Land of Now Nederland

Margreet

team The Land of Now

Margreet is een invoelend en liefdevol masseur die intuïtief aanvoelt wat iemand nodig heeft. Met een altijd aanwezige rust en stralende lach treedt ze elk moment tegemoet. Iemand met nieuwsgierigheid voor inspiratie en met een grote passie voor voeding en mooie gerechten. Een veelzijdige persoonlijkheid die je iedere keer weer verrast.

Natasja Dijkshoorn Retreat Center The Land of Now Nederland

Natasja

team The Land of Now

Natasja is een stabiele rots in de branding met daadkracht en een hoge sensitiviteit voor objectiviteit. Iemand met een groot vertrouwen in de persoonlijke kracht van de mens en de waarde van verbinding. In haar eigen praktijk werkt ze met mensen die behoefte hebben aan verandering en in hun kracht willen komen. Ervaren, reflectie en bewustwording staan centraal.

Hilda Fokkens Retreat Center The Land of Now Nederland

Hilda

team The Land of Now

Hilda is hier al vele jaren werkzaam en brengt met haar Groningse nuchterheid en oprechte humor een stevige basis in waar je op kunt bouwen. Of je hoort een verfrissend inzicht vanuit een onverwachte hoek. Misschien zie je haar eens de Veenweg afwandelen met een vriendin, vaste prik één keer in de week.

Anneke Hofman Retreat Center The Land of Now Nederland

Anneke

team The Land of Now

Anneke heeft een unieke kijk op de wereld die ze deelt in haar kunst en artistieke projecten. Tevens runt ze een duurzaam bed en breakfast dat geheel met natuurlijke materialen gebouwd is. Met haar levendigheid en directe openheid brengt ze een heerlijk enthousiaste energie op The Land of Now, die je uitnodigt tot verwondering.

Titia Wiersema Retreat Center The Land of Now Nederland

Titia

team The Land of Now

Titia komt al jaren op The Land of Now en veel mensen zullen haar al eens ontmoet hebben. Ze geniet erg van het contact dat ze heeft met de verschillende mensen die hier verblijven. Met veel plezier en creativiteit leeft ze zich uit in de keuken voor het opmaken van mooie voorgerechten en desserts.

Sabine van der Wolde Retreat Center The Land of Now Nederland

Sabine

team The Land of Now

Sabine heeft veel plezier in het contact met mensen en heeft een fijn luisterend oor en invoelingsvermogen. Een sensitieve en spontane dame die naast flink werken ook graag eens wegdroomt in haar eigen kleurrijke gedachtenwereld om ons daarna te verrassen met een goed doordacht idee.

Sharon

team The Land of Now

Sharon brengt je met haar directe openheid en ongekend enthousiasme meteen in het nu. Ze kan zich vol passie op een nieuw project of uitdaging storten en vlindert het liefst van bloem naar bloem. Als de kleurrijkheid van het leven je even ontgaat, herinnert zij je er wel weer even aan.

Eva Retreat Center The Land of Now

Eva

team The Land of Now

Eva verrast je met haar zonnige lach op een bewolkte dag. Opmerkzaam als ze is, ziet ze snel wat nodig is. Haar liefde voor paarden bracht haar naar ‘t Veen en soms zie je haar eens met Hero langs de Venne sloot rijden.

unieke talenten op retreat center en trainingslocatie The Land of Now in Nederland

Team van Cosis

team Cosis • tuinonderhoud

Cosis biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Op The Land of Now vinden we het belangrijk dat ook deze mensen een rijke en vervullende invulling van het leven hebben en gezien worden in wie ze zijn. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten, net zoals iedereen die hier werkt of tijdelijk verblijft. We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Cosis en hopen hiermee iets duurzaams op te bouwen. Wil je meer informatie lezen over Cosis en wat ze doen? Dat kan hier.

Iedere week zijn Fred, Jan en Jolanda samen met hun begeleider Tim van Cosis.nu, buiten te vinden op The Land of Now. Ook zij zorgen er met veel aandacht voor dat de plek nog mooier wordt en daarnaast vinden ze het heel fijn om hier te zijn. En wij zijn blij dat ze er zijn! Jan maait met veel enthousiasme het gras, Jolanda heeft een passie voor planten en Fred heeft een scherp zicht op wat verbeterd kan worden. Tim is een liefhebber van kruidenplanten en doet volop mee, als het kan. Wie weet ontmoet je ze een keer!

‘Verbinding hebben met de wereld, in de wereld.’

tuinonderhoud door mensen met een verstandelijke beperking op retreat center en trainingslocatie The Land of Now
Bedrijfstraining en bijeenkomst persoonlijke ontwikkeling vergaderen op unieke locatie in Nederland