Wie kom je tegen op The Land of Now?

Frank en Juliette – eigenaren en oprichters van The Land of Now – wonen in de privé woning, bezielen de plek en zijn iedere dag met hun missie bezig op deze plek en daar buiten.

Natuurlijk zijn er veel meer mensen verbonden aan The Land of Now. Je ontmoet hier een gevarieerd team van prachtige mensen die ieder hun unieke kleur en energie meebrengen waardoor de plek tot leven komt.

We werken met een door ons opgeleid team dat met veel aandacht, zorg en liefde ervoor zorgt dat ieder verblijf een unieke ervaring is: precies passend bij jou.

In de tuin van The Land of Now worden we ook ondersteund door een fijn team van Cosis.

‘Ieder brengt zijn unieke kleur en energie mee waardoor de plek tot leven komt.’

‘Inspiratie voor puur leven.’

The Land of Now

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp ‘bezielen’ The Land of Now en zetten de kracht van verwondering in om uit te nodigen tot reflectie, dialoog en maatschappelijke verandering. 

LEES HIER MEER OVER THE LAND OF NOW

Juliette Reniers - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Juliette Reniers

eigenaar en founder The Land of Now

Juliette brengt dingen terug naar de essentie en inspireert je om voorbij waarheden en vaste structuren te kijken. Haar liefde voor het leven is aanwezig in alles, waarbij ze je iedere keer weer de essentie laat ervaren. Voorbij een eindeloos streven naar een bepaald ideaal, maar een directe en intieme relatie met het leven in al zijn eenvoud.

LEES HIER MEER OVER JULIETTE

‘Eens de verstilling veroverd,
klinkt de muziek altijd.’

Frank Eijkelkamp - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Frank Eijkelkamp

eigenaar en founder The Land of Now

Het contact met het leven is wat Frank je graag laat ervaren. Of dit nu in het begeleiden van een training of retraite is, of bij een eenvoudig gesprek bij een kop thee: de essentie van ieder individu staat centraal.

LEES HIER MEER OVER FRANK

‘De kracht van aandacht’

‘Aandacht en liefde voor het grote en het kleine.’

Ontmoet ons bevlogen team

Hilde

Hilde

team The Land of Now

Hilde zegt já tegen het leven, vanuit een diep gevoeld ervaren. En die diepgang voel je: bij Hilde voel je je thuis. Haar van nature aanwezige empathische vermogen zorgt voor een warme omhulling en waardevol moment in iedere ontmoeting. Hilde ziet wat nodig is op de momenten dat het er toe doet en geeft ieder de ruimte.

Anna

Anna

team The Land of Now

Anna haar openheid opent niet enkel je hart, maar geeft je de ruimte te zijn wie je bent. Die vrijheid ademt Anna niet alleen in haar ontmoeting met mensen, maar uit ze ook in haar veelzijdigheid en vele werkzaamheden. Van keuken tot het begeleiden van een cacaoceremonie, van goed gesprek tot een bij jou passende massage.

Natasja Dijkshoorn Retreat Center The Land of Now Nederland

Natasja

team The Land of Now

Natasja is een stabiele rots in de branding met daadkracht en een hoge sensitiviteit voor objectiviteit. Iemand met een groot vertrouwen in de persoonlijke kracht van de mens en de waarde van verbinding. In haar eigen praktijk werkt ze met mensen die behoefte hebben aan verandering en in hun kracht willen komen. Ervaren, reflectie en bewustwording staan centraal.

Anneke Hofman Retreat Center The Land of Now Nederland

Anneke

team The Land of Now

Anneke heeft een unieke kijk op de wereld die ze deelt in haar kunst en artistieke projecten. Tevens runt ze een duurzaam bed en breakfast dat geheel met natuurlijke materialen gebouwd is. Met haar levendigheid en directe openheid brengt ze een heerlijk enthousiaste energie op The Land of Now, die je uitnodigt tot verwondering.

Wanda

team The Land of Now

Of ze nu het ontbijt klaarmaakt of als je haar tegenkomt in de tuin, Wanda heeft altijd een moment de tijd voor je. Met haar gouden lach en oprechte hartelijkheid is ze niet alleen een welkome verschijning, bij haar voel je je thuis ook als je ver van huis bent.

Titia Wiersema Retreat Center The Land of Now Nederland

Titia

team The Land of Now

Titia komt al jaren op The Land of Now en veel mensen zullen haar al eens ontmoet hebben. Ze geniet erg van het contact dat ze heeft met de verschillende mensen die hier verblijven. Met veel plezier en creativiteit leeft ze zich uit in de keuken voor het opmaken van mooie voorgerechten en desserts.

Margreet Arkema Retreat Center The Land of Now Nederland

Margreet

team The Land of Now

Margreet is een invoelend en liefdevol masseur die intuïtief aanvoelt wat iemand nodig heeft. Met een altijd aanwezige rust en stralende lach treedt ze elk moment tegemoet. Iemand met nieuwsgierigheid voor inspiratie en met een grote passie voor voeding en mooie gerechten. Een veelzijdige persoonlijkheid die je iedere keer weer verrast.

Hilda Fokkens Retreat Center The Land of Now Nederland

Hilda

team The Land of Now

Hilda is hier al vele jaren werkzaam en brengt met haar Groningse nuchterheid en oprechte humor een stevige basis in waar je op kunt bouwen. Of je hoort een verfrissend inzicht vanuit een onverwachte hoek. Misschien zie je haar eens de Veenweg afwandelen met een vriendin, vaste prik één keer in de week.

Emma

Emma

team The Land of Now

Emma verrast je iedere keer door een andere unieke kant van zichzelf te laten zien. Deze studente maatschappelijke zorg heeft veel in haar mars en als ze iets wil zorgt er wel voor dat het voor elkaar komt. Met haar opmerkingsvermogen en snelle handelen is ze iedere situatie de baas.

Matisse

team The Land of Now

Voluit het leven in springend en met een oneindige nieuwsgierigheid, verwondert Matisse zich elke dag opnieuw. En verrast en verwondert hij menig gast met zijn oprechte en onverwacht diepzinnige vragen.

Killian

Killian

team The Land of Now

Met zijn bruisende enthousiasme en openheid verrast Killian je keer op keer. Dromen kan hij ook als de beste en hij praat graag met je over wat hem bezig houdt.

Bastiaan

Cosis & tuinteam The Land of Now

Bastiaan is hier via Cosis gekomen en inmiddels niet meer weg te denken van The Land of Now. Met zijn gulle lach en oprechtheid is hij een stralende persoonlijkheid die iedere dag doet oplichten. Als je aan den lijve wilt ervaren hoe je in het nu kunt leven, loop dan een dagje mee met Bastiaan. Ook de tuin is blij met zijn zorgvuldige aandacht en precisie.

'Ruimte voor unieke talenten.'

Team van Cosis

team Cosis • tuinonderhoud

Cosis biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Op The Land of Now vinden we het belangrijk dat ook deze mensen een rijke en vervullende invulling van het leven hebben en gezien worden in wie ze zijn. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten, net zoals iedereen die hier werkt of tijdelijk verblijft. We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Cosis en hopen hiermee iets duurzaams op te bouwen. Wil je meer informatie lezen over Cosis en wat ze doen? Dat kan hier.

Bastiaan en Jan van Cosis.nu, zijn vaak buiten te vinden op The Land of Now. Ook zij zorgen er met veel aandacht voor dat de plek nog mooier wordt. Jan maait met veel enthousiasme het gras en Bastiaan heeft oog voor elk detail. Wie weet ontmoet je ze ook een keer!

'Verbinding hebben met de wereld, in de wereld.'

tuinonderhoud door mensen met een verstandelijke beperking op retreat center en trainingslocatie The Land of Now

'Pioniers wonen overal.'