Wie kom je tegen op The Land of Now?

Frank en Juliette – eigenaren en oprichters van The Land of Now – wonen in de privé woning, bezielen de plek en zijn iedere dag met hun missie bezig op deze plek en daar buiten.

Natuurlijk zijn er veel meer mensen verbonden aan The Land of Now. Je ontmoet hier een gevarieerd team van prachtige mensen die ieder hun unieke kleur en energie meebrengen waardoor de plek tot leven komt.

We werken met een door ons opgeleid team dat met veel aandacht, zorg en liefde ervoor zorgt dat ieder verblijf een unieke ervaring is: precies passend bij jou.

In de tuin van The Land of Now worden we ook ondersteund door een fijn team van Cosis.

‘Ieder brengt zijn unieke kleur en energie mee waardoor de plek tot leven komt.’

Inspiratie voor het leven - yoga filosofie - retreat center The Land of Now in Nederland

The Land of Now

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp ‘bezielen’ The Land of Now en zetten de kracht van verwondering in om uit te nodigen tot reflectie, dialoog en maatschappelijke verandering. 

LEES HIER MEER OVER THE LAND OF NOW

Juliette Reniers - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Juliette Reniers

eigenaar en oprichter The Land of Now

Juliette brengt dingen terug naar de essentie en inspireert je om voorbij waarheden en vaste structuren te kijken. Haar liefde voor het leven is aanwezig in alles, waarbij ze je iedere keer weer de essentie laat ervaren. Voorbij een eindeloos streven naar een bepaald ideaal, maar een directe en intieme relatie met het leven in al zijn eenvoud.

LEES HIER MEER OVER JULIETTE

‘Eens de verstilling veroverd,
klinkt de muziek altijd.’

Frank Eijkelkamp - retreat center en trainingslocatie in Nederland The Land of Now

Frank Eijkelkamp

eigenaar en oprichter The Land of Now

Het contact met het leven is wat Frank je graag laat ervaren. Of dit nu in het begeleiden van een training of retraite is, of bij een eenvoudig gesprek bij een kop thee: de essentie van ieder individu staat centraal.

LEES HIER MEER OVER FRANK

‘De kracht van aandacht’

Aandacht en liefde voor het grote en het kleine - retreat center en trainingslocatie The Land of Now

Ontmoet ons bevlogen team

Anneke Hofman Retreat Center The Land of Now Nederland

Anneke

team The Land of Now

Anneke heeft een unieke kijk op de wereld die ze deelt in haar kunst en artistieke projecten. Tevens runt ze een duurzaam bed en breakfast dat geheel met natuurlijke materialen gebouwd is. Met haar levendigheid en directe openheid brengt ze een heerlijk enthousiaste energie op The Land of Now, die je uitnodigt tot verwondering.

Natasja Dijkshoorn Retreat Center The Land of Now Nederland

Natasja

team The Land of Now

Natasja is een stabiele rots in de branding met daadkracht en een hoge sensitiviteit voor objectiviteit. Iemand met een groot vertrouwen in de persoonlijke kracht van de mens en de waarde van verbinding. In haar eigen praktijk werkt ze met mensen die behoefte hebben aan verandering en in hun kracht willen komen. Ervaren, reflectie en bewustwording staan centraal.

Margreet Arkema Retreat Center The Land of Now Nederland

Margreet

team The Land of Now

Margreet is een invoelend en liefdevol masseur die intuïtief aanvoelt wat iemand nodig heeft. Met een altijd aanwezige rust en stralende lach treedt ze elk moment tegemoet. Iemand met nieuwsgierigheid voor inspiratie en met een grote passie voor voeding en mooie gerechten. Een veelzijdige persoonlijkheid die je iedere keer weer verrast.

Natalia

Natalia

team The Land of Now

Natalia is als een diamant met vele vlakken en kwaliteiten. Met haar snelle geest en opmerkzaamheid weet zij precies wat nodig is. Of het nu onbekende ingrediënten in de keuken zijn, wijsheden uit de yoga of een mooie ontmoeting met iemand: alles wordt met oprecht enthousiasme en nieuwsgierigheid begroet. Tevens is Natalia yogadocent en geeft ze les in Groningen.

Titia Wiersema Retreat Center The Land of Now Nederland

Titia

team The Land of Now

Titia komt al jaren op The Land of Now en veel mensen zullen haar al eens ontmoet hebben. Ze geniet erg van het contact dat ze heeft met de verschillende mensen die hier verblijven. Met veel plezier en creativiteit leeft ze zich uit in de keuken voor het opmaken van mooie voorgerechten en desserts.

Karen

Karen

team The Land of Now

Karen is een lichte verschijning die graag zin en betekenis geeft aan het leven. Ze heeft oog voor de dingen die er toe doen en voor dat wat aandacht nodig heeft. Haar oprechte aandacht brengt ze mee naar The Land of Now en laat niet alleen haar stralen, maar ook haar omgeving.

Hilda Fokkens Retreat Center The Land of Now Nederland

Hilda

team The Land of Now

Hilda is hier al vele jaren werkzaam en brengt met haar Groningse nuchterheid en oprechte humor een stevige basis in waar je op kunt bouwen. Of je hoort een verfrissend inzicht vanuit een onverwachte hoek. Misschien zie je haar eens de Veenweg afwandelen met een vriendin, vaste prik één keer in de week.

Sabine van der Wolde Retreat Center The Land of Now Nederland

Sabine

team The Land of Now

Sabine heeft veel plezier in het contact met mensen en heeft een fijn luisterend oor en invoelingsvermogen. Een sensitieve en spontane dame die naast flink werken ook graag eens wegdroomt in haar eigen kleurrijke gedachtenwereld om ons daarna te verrassen met een goed doordacht idee.

Eva Retreat Center The Land of Now

Eva

team The Land of Now

Eva verrast je met haar zonnige lach op een bewolkte dag. Opmerkzaam als ze is, ziet ze snel wat nodig is. Haar liefde voor paarden bracht haar naar ‘t Veen en soms zie je haar eens met Hero langs de Venne sloot rijden.

Killian

Killian

team The Land of Now

Met zijn bruisende enthousiasme en openheid verrast Killian je keer op keer. Dromen kan hij ook als de beste en hij praat graag met je over wat hem bezig houdt.

unieke talenten op retreat center en trainingslocatie The Land of Now in Nederland

Team van Cosis

team Cosis • tuinonderhoud

Cosis biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Op The Land of Now vinden we het belangrijk dat ook deze mensen een rijke en vervullende invulling van het leven hebben en gezien worden in wie ze zijn. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten, net zoals iedereen die hier werkt of tijdelijk verblijft. We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Cosis en hopen hiermee iets duurzaams op te bouwen. Wil je meer informatie lezen over Cosis en wat ze doen? Dat kan hier.

Iedere maandag zijn Bastiaan en Jan van Cosis.nu, buiten te vinden op The Land of Now. Ook zij zorgen er met veel aandacht voor dat de plek nog mooier wordt en daarnaast vinden ze het heel fijn om hier te zijn. En wij zijn blij dat ze er zijn! Jan maait met veel enthousiasme het gras en Bastiaan heeft oog voor elk detail.
Wie weet ontmoet je ze ook een keer!

‘Verbinding hebben met de wereld, in de wereld.’

tuinonderhoud door mensen met een verstandelijke beperking op retreat center en trainingslocatie The Land of Now
Bedrijfstraining en bijeenkomst persoonlijke ontwikkeling vergaderen op unieke locatie in Nederland