Onze plek2018-12-10T09:21:41+00:00

Welkom

Ontmoeting en verdieping

In ons Retreat Center organiseren we met aandacht en passie inspirerende Yogi retraites en events.

Je bent te gast in een levend huis. The Land of Now is een groeiplek voor ideeën, een stilteplek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal een plek die leeft. Een plek die leeft, waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week vanuit essentie geleefd wordt. En dat maakt de plek uniek.

 divider-doenisme

‘Je bent te gast in een levend huis.’

Retraite Centrum en Conferentie Hotel Het Land van Nu
Rumi

Binnen

Volop mogelijkheden

De centraal gelegen ronde hal biedt toegang tot de verschillende ruimtes en de bovenverdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle yoga shala (circa 110m2) met bamboe vloer.

vergadering of training op Het Land van Nu20px

zaal-1

Tijd voor een goed gesprek

Ontspannen en ontmoeten

De salon biedt volop plek om je even terug te trekken met een boek, of juist anderen te ontmoeten, gezeten bij de houtkachel.

De serre is een fijne intieme ruimte met uitzicht op de vijver en kan gebruikt worden voor individuele gesprekken of om weg te dromen in de zon.

Het Land van Nu-4

Salon Retraite centrum Nederland
serre yoga weekend

Salon Yoga Retraite Center Het Land van Nu
Salon Yoga Retraite centrum Nederland

Genieten van eten

Ontmoeten en ervaren

De maaltijden worden genoten in ons ‘restaurant’ dat een directe verbinding heeft met de horecakeuken, waar je welkom bent als je wilt weten welke kruiden we gebruikt hebben voor de verwarmende soep die je net gegeten hebt, de chef zijn/haar culinaire geheimen wilt weten, of gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek.

ayurveda3

Smaakmakende keuken

Duurzaam en Biologisch 

Onze duurzame keuken inspireert je graag met rijke en verfijnde smaken. Of het nu ontbijt, lunch en diner, of een speciale gelegenheid betreft, aandacht voor pure voeding die de zintuigen streelt staat centraal.

En natuurlijk weten we om te gaan met speciale dieetwensen. Veganistisch is voor ons normaal.
Ayurvedisch, Vedisch, glutenvrij of suikervrij? Natuurlijk.

Onze koks werken met natuurlijke producten, biologisch en / of regionale producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

horeca keuken Het Land van Nu

lunch voor heidag - natuurvoeding, Ayurvedalunch voor heidag - natuurvoeding
Ayurvedische soep - retraitebiologisch, streekproducten, vers - Ayurveda
ambachtelijke chocolade, suikervrij - AyurvedaAppel-Dadeltaart Marocain - Ayurveda

Overnachten

Eigen ruimte

Via de trap in de centrale hal kom je op de twee verdiepingen waar zich 18 ruime kamers bevinden. De kamers bieden plaats aan één, twee of drie personen. Op de begane grond is 1 kamer gesitueerd voor minder valide mensen.

Alle kamers hebben de beschikking over een eigen douche en toilet.

In totaal hebben we een overnachtingscapaciteit van 36 personen.

Kamer Retreat Center Het Land van Nu

Retreat Center Het Land van Nu

Voor-overnachten

Aankomen en landen

Omdat veel van onze gasten van ver komen, kan het fijn zijn om een avond eerder aan te komen.

Al naar gelang het programma dat je volgt, en als de bezetting het toelaat, is het meestal mogelijk om de avond voordat je programma start een voorovernachting te boeken.

Yoga en Ayurveda retraite

Boutique

Exclusief design en Yoga inspiratie

In onze intieme boutique bieden we onze eigen designlijn en handgesmede sieraden aan. Daarnaast hebben we een mooi assortiment aan Yoga, Meditatie en Ayurveda producten.

Natuurlijk houden we rekening met duurzame materialen. We inspireren je graag.

Yoga design Boutique

Retraite centrum Yoga vakanties Het land van nu
Buiten

Uitnodigend

Het perceel biedt volop mogelijkheden om rond te dwalen en een rustig plekje te vinden om met elkaar te zitten of in je eentje te mediteren.

De naast het pand gelegen rijk begroeide vijver is een favoriete plek voor een theepauze. Laat je inspireren door de Spiraal van Aandacht, of geniet van het buitenleven.

Bij goed weer kun je ‘s avonds gezelschap vinden rond het kampvuur op de daarvoor gemaakte vuurplek. De Yoga weide en andere buitenplekken lenen zich goed voor buitenactiviteiten.

hond joya
Levendigheid

Contact met essentie

Genieten van de vele vogels die neerstrijken in de tuin, of als je stil zit vang je misschien een glimp op van onze vaste buizerd (we noemen hem Harry).

Heb je behoefte aan vrolijk wandelgezelschap? Hond Joya doet haar naam eer aan met haar optimisme en wandelt graag mee.

Ganesha - Yoga filosofie retraite
Rumi

kunst

Atelier & Studio

Kunst & Design

Ga je de poort door naar de kant van het woonhuis dan kom je bij het professionele kunstenaarsatelier van Juliette & Frank. In het benedenatelier werken we o.a. met zeefdruk, goudsmeden en keramiek. In het bovenatelier vind je fotografie, teken- en schilderkunst en ontwerpstudio.

Bezoek op afspraak.

sauna
Sauna

Warmte en weldaad

Een intieme sauna middenin het groen, om letterlijk stoom af te blazen na een intense dag, of op te laden tijdens een retraite.

Rumi
Retreat Center - Retraite Centrum

Ver genoeg van de dagelijkse drukte, dichtbij het leven

Voor velen begint een bezoek aan The Land of Now al met de reis er naar toe, om tijdens de auto- of treinreis met elke afgelegde kilometer meer los te komen van de dagelijkse bezigheden en beslommeringen. Bij aankomst kom je in een andere wereld: The Land of Now. Een welkom thuis, op slechts een paar uur afstand van je huis.

Omgeving

Groninger landschap

The Land of Now (Siddeburen) ligt in de nabijheid van enkele prachtige fiets- en wandelroutes. Verschillende routes brengen je door prachtige plekken in de gemeenten Slochteren en Menterwolde. Bijvoorbeeld langs het landgoed Fraeylemaborg en het Slochterbos, of het Schildmeer. Het Schildmeer is dichtbij en in de zomer geliefd voor een duik in het water, in de winter voor een knisperende schaatstocht.

Natuurlijk is ook Groningen- stad, met haar gezellige cafétjes en het Groninger Museum, goed bereikbaar.

X