Netra Basti - Ayurvedische behandeling

Voor bedrijven en organisaties

Voor betekenisvolle bijeenkomsten, zowel groot als klein, bieden we al jaren eigenzinnige oplossingen.
The Land of Now heeft veel ervaring in het organiseren en begeleiden van teamdagen, heidagen en inspiratiesessies. Van informele bijeenkomst tot een intensief missie visie traject.

Al naar gelang de wens, kunnen we meetings ondersteunen vanaf het eerste ontwerp tot de regie en realisatie.

yogaweek yoga van nu

Voor yogadocenten

The Land of Now is een plek waar Yoga leeft, en diverse yogadocenten begeleiden hier met veel plezier yogaweekenden en retraites.  Of je nu je eerste retraite organiseert of al ervaren bent, we denken graag met je mee zodat het precies wordt zoals jij voor ogen hebt.

Op het gebied van yogi voeding bieden we veel mogelijkheden. Volledig Vedisch, Ayurvedisch, Vegan, Vegetarisch.. of wil je tijdens je retraite een Ashram ritme volgen? We zorgen ervoor dat de maaltijden passen bij jouw programma.

Ook kunnen we met je meedenken in aanvullende programma onderdelen. En natuurlijk staan we open voor samenwerkingsvormen.
Je bent van harte welkom.

Voor trainers en begeleiders

Heb je de behoefte om te sparren over je programma, of je programma aanvullen met extra onderdelen? We denken graag met je mee.

Rumi

Mogelijkheden

Beleving en ervaring

Bij The Land of Now kun je de locatie huren voor een dagdeel of voor meerdaagse programma’s met overnachting.

We besteden veel zorg en tijd aan het ‘ontwerp’ en de begeleiding van iedere vorm van samenzijn van mensen.
Een bijeenkomst, of dit nu 1 dag of een meerdaagse betreft, gaat in onze ogen verder dan het samen laten komen van mensen op een locatie.
Bij ons staat de individuele beleving en de ervaring voorop, zodat deze de geraaktheid brengt om met nieuw verworven inzichten en kennis aan de slag te gaan.
 divider-doenisme

‘Zorg en aandacht voor iedere vorm
van samenzijn van mensen.’

Janu Basti - Ayurvedische behandeling

Bijeenkomst ontwerp, productie & begeleiding

Een bijeenkomst kent voor ons geen grenzen.

Zeker niet met alle bijzonderheden die deze fijne plek al biedt. Een rijk palet aan mogelijkheden om unieke ervaringen te creëren.

En net zo makkelijk en enthousiast ontwerpen en creëren we volledig nieuwe ideeën om de ervaringen en belevingen tijdens een bijeenkomst zo passend mogelijk te laten zijn.

Rumi