Klacht?

We helpen je graag.

We doen ons uiterste best om de begeleiding te bieden die jij nodig hebt. Soms worden er echter toch fouten gemaakt, lopen dingen anders of is er sprake van miscommunicatie. Juist dan is het fijn te weten dat we er ook dán voor je zijn.
We gaan graag met je in gesprek en zoeken dé passende oplossing.

Onze interne klachtenprocedure 
We vinden het fijn wanneer je ons laat weten dat je een klacht hebt of dat je niet tevreden bent, want dan kunnen we ervoor zorgen dat het in de toekomst beter gaat. Misschien is er sprake van een misverstand en ben je geholpen met een duidelijke uitleg. We kunnen je vragen beantwoorden of we kunnen samen op zoek gaan naar een oplossing. Dus blijf niet alleen met je klacht zitten, maar ga met ons in gesprek. Zo verbeteren we de zorg, niet alleen voor jou, maar ook voor anderen.

Klacht melden 
Met een klacht kun je altijd bij ons terecht. Door de klacht samen te bespreken zoeken we met jou naar een passende oplossing.
Komen we er samen niet uit? Je kunt jouw klacht ook schriftelijk indienen via https://www.zzp-erindezorg.nl/klacht. Er wordt dan binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen om jouw klacht te bespreken. Je hoort uiterlijk 6 weken na het indienen van jouw klacht of deze gegrond is of niet en welke vervolgacties hier mogelijk uit volgen.

Externe klachtenfunctionaris
Je kunt er ook voor kiezen om jouw klacht in te dienen bij de externe klachtenfunctionaris die ZZP-er in de zorg heeft aangesteld. Een externe klachtenfunctionaris zal je advies geven en bijstaan bij het formuleren van de klacht en het onderzoeken van de mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Het doel is klachten zoveel mogelijk in een vroegtijdig stadium gezamenlijk op te lossen zodat een formele (schriftelijke) klacht wordt voorkomen.

Natuurlijk heb je altijd het recht om jouw klacht direct in te dienen bij de klachtenfunctionaris van zzp-erindezorg.nl. Gebruik daar het online formulier voor:

Contactformulier klachtenfunctionaris ZZP-er in de zorg:
www.zzp-erindezorg.nl/klacht

‘Ruimte voor essentie’