Krishnamacharya

Heart of Yoga

Yoga is vrijheid

Heart of yoga is geen nieuwe yogastijl of merk. Het is de yoga voortgekomen uit de ontmoeting van vier belangrijke leraren: Krishnamacharya (‘de vader van de moderne yoga’), zijn zoon Desikachar, en hun vrienden Jiddhu Krishnamurti en U.G. Krishnamurti.

Met Heart of Yoga doorbreken we het ideale idee van perfectie en verlichting. Juist die eindeloze zoektocht naar een betere versie van onszelf is het probleem op zich waardoor mensen zich gedissocieerd voelen van het leven, hun relaties en van zichzelf.
Zoals U.G.Krishnamurti zegt ‘stop looking, start living’. Los van overtuigingen en waarheden.

Jouw yoga. Jouw leven.

De principes van Krishnamacharya bieden mensen een authentieke en non-obsessieve yoga practice, passend bij de persoon, leeftijd en situatie. Niet als een pad richting de ‘perfecte persoon’, maar als jouw directe deelname aan het leven. Een intieme relatie, met jou en het leven dat er al is. Een verbinding die je de kracht geeft om te gaan in de richting die bij jou past.

Intiem verbonden met het leven. Zo simpel als het ademen in het leven zelf.

divider retraite

‘The body is already in a state of enlightenment’
– Samdhinirmocana Sutra

Intimacy
with life

Met Heart of Yoga bieden we in binnen- en buitenland authentieke yoga educatie om mensen in staat te stellen vanuit eigen kracht de kwaliteit van hun leven en relaties te verbeteren en maatschappelijke veranderingen te realiseren.

We organiseren retraites, workshops en lezingen. En 1 op 1 begeleiding voor jouw persoonlijke practice.

Stop looking. Start living