april, 2017

21apr(apr 21)10:0023(apr 23)17:00Yogaweekend: Yoga & Mindfulness (3 daags)Het Land van Nu event | Thema: De kracht van Aandacht.

Event Details

Yoga en Mindfulness weekend (3 daags)

Thema: De kracht van Aandacht

Tijdens deze driedaagse Yoga en Mindfulness retraite staat de kracht van aandacht centraal.

Wat is aandacht? Hoe ontwikkel je een mind die vanuit een glasheldere aandacht in de realiteit van dit moment staat? En wat kunnen de yoga filosofie en mindfulness daarin betekenen?

En hoe zorg je ervoor dat je in je dagelijks leven die zelfde aandacht in kunt zetten in de keuzes die je maakt, de dingen die je doet of tegenkomt?

Yoga en Meditatie, Aandachtsbeoefening, Inspiratie

Deze drie dagen op Het Land van Nu ervaar je de kracht van aandacht en nodigen we je uit om jouw pad te ontdekken, ervaren of te verdiepen. Je leeft drie dagen op een inspirerende plek waar in aandacht geleefd wordt, met een diepgaand programma, ruimte voor jezelf, fijne mensen, bijzondere gesprekken en hemels eten.

Je bent heel welkom!

yoga retraite

 [button link=”https://www.thelandofnow.com/yoga-en-mindfulness-retraite-weekend/” color=”default” size=”medium” stretch=”yes” type=”” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]Meer Informatie[/button]

Tijd

21 (Vrijdag) 10:00 - 23 (Zondag) 17:00

Locatie

The Land of Now

X