workshop training retreat center in Nederland The Land of Now

Weisfelt | Liefdesenergie als ambacht

In deze workshop staan we stil bij het werken met liefdesenergie met (partner)relaties. De partnerrelatie. ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt meestal een illusie te zijn. De realiteit is eerder: en ze begonnen een liefdesstrijd die ze met elkaar hoopten te winnen.

Bij het begeleiden van partnerrelaties komen in ontelbare vormen steeds weer een aantal thema’s aan bod waar de begeleider mee aan de slag gaat. Bekende thema’s zijn:

Gebrek aan onderhoud laat de liefde verslijten. Andere levensgebieden: werk, hobby etc. trekken de aandacht weg van de partner relatie. Vrijheid en verbinding. Intimiteit en seksualiteit. Relaties met derden. Geheimen in de relatie. Uit elkaar groeien. Het thema: het onoverbrugbare verschil. Het aangaan van de liefdesstrijd.

In deze workshop gaan we met deze thema’s, gekoppeld aan de ervaringen van de deelnemers, aan de slag. We oefenen veel en geven en ontvangen feedback op ons werk. Daarnaast worden korte stukken theorie aan geboden over werken met liefdesenergie  met partnerrelaties. Verschillende werkvormen van relatie therapie komen aan bod. De ethiek van het werken met partnerrelaties wordt toegelicht en besproken

Wij zijn er stellig van overtuigd dat achter liefdesrelaties veel verlangen verborgen ligt. De vraag om hulp blijft dikwijls verborgen achter het beeld dat moet worden opgehouden. Hulpverlening op het gebied van relaties wordt naar ons inzien de hulpvraag van de komende vijftig jaar. De begeleider ontwikkelt de houding, kennis en vaardigheden om met deze thematiek te werken. Er zal in deze training op de huid gewerkt worden. Mocht je daar geen ervaring mee hebben, verwijs ik naar de bijlage over bloot werken waarin Piet uitlegt wat het doel van bloot werken is en waarom dat in deze workshop gedaan wordt. Als je hier vragen over hebt, voel je vooral vrij om hierover contact op te nemen.


Voor wie

  • Mensen die al ruime ervaring hebben in het werken met liefdesenergie.
  • Mensen die diverse opleidingen hebben gevolgd bij vergelijkbare instituten.
  • Mensen die akkoord zijn met huidwerk.

Organisatoren

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de organisatoren:

Edward de Boer06 – 51 25 24 28e.deboer@converseconsulting.eu
Margriet Veraart06 – 26 71 60 70veraart@werkend-ontwikkelen.nl

 

Datum

13 - 15 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Professionele ontwikkeling,
Train de trainer

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com

Organisator

Weisfelt
Weisfelt
Website
http://www.weisfelt.nl
Go to Top