december, 2018

29decallday01janRetreat yourself | Oud & Nieuw yoga retreatHello New Year!

Event Details

Zin om ontspannen en met nieuwe energie aan het nieuwe jaar te beginnen? Neem dan deel aan dit Oud & Nieuw Yoga retreat wat Retreat Yourself dit jaar alweer voor de 5e keer aanbiedt. Met fijne yoga, massage en een bijzonder klankschalen concert op Oudejaarsavond. In het groene hart van noordoost Groningen verblijven we op de sfeervolle retreat locatie The Land of Now. Maak tussen de yogalessen door een wandeling in het prachtige Groninger landschap, trek je terug met een boek bij de open haard of ontspan in de intieme buitensauna. Boek een ontspannende massage bij of een tarot sessie welke je inzichten geeft voor het nieuwe jaar. Dit Oud & Nieuw Yoga retreat is geheel verzorgd inclusief 3 overnachtingen, heerlijke vegetarische maaltijden en gezonde homemade tussendoortjes. Een fijn begin van het nieuwe jaar!

Yoga
Tijdens dit Oud & Nieuw Yoga retreat worden verschillende soorten yoga gegeven door yogadocenten Marja Bazuin en Erik-Jan Stam. De lessen van Marja zijn een combinatie van easy flow en yin yoga, mindful bewegen, ademhaling en meditatie. Ze helpt jou met haar yogalessen jezelf de liefde en de aandacht te geven die jij verdient. Om uit je hoofd te komen en weer meer naar je hart te gaan luisteren, weer verbinding te maken met jezelf. Erik-Jan geeft op zaterdag- en zondagavond een Yin yogales. Bij Yin yoga blijf je 3 tot 5 minuten in een houding en heeft daardoor een diepere werking op het lichaam. Na afloop van de yin yoga voel je je diep ontspannen en zijn je lichaam en geest volledig tot rust gekomen.

De yogalessen vinden plaats in de sfeervolle yogaruimte van maar liefst 110 m2, waar je alle ruimte hebt tijdens de yoga. Ervaring met yoga is niet vereist, de lessen worden afgestemd op het niveau van de groep. Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt ben je dus van harte welkom.

Tijd

December 29 (Zaterdag) - Januari 1 (Dinsdag)

Locatie

The Land of Now

Organisator

Retreat Yourself

X