workshop training retreat center in Nederland The Land of Now

Red Zezel | Ubuntu retreat

Ubuntu: ik ben omdat wij zijn

Ubuntu is het diepe besef van verbondenheid tussen mensen onderling. Volgens deze Afrikaanse denkwijze ben je niet alleen verbonden met de ander, je wordt ook pas ‘mens’ via relaties met anderen. Naar mijn gevoel is het een prachtige filosofie, die hand in hand gaat met innovatie.

En daarom organiseerde ik eind 2021 een eerste UBUNTU retreat/workation in Malmedy. Het bleek een schot in de roos te zijn. Ik mocht een geweldige groep ondernemers verwelkomen. Mensen met ambitie, met een open minded, met bakken ervaring, met goesting om te werken aan de eigen business en met bereidheid de andere verder te helpen. En wat werd het mooi. Het werd zelfs veel meer dan ik mocht dromen.

Tijd dus voor een warme zomer editie! Vijf dagen lang zoeken we de verbinding op met elkaar. In de rust en natuur gaan we aan de slag om de eigen visie, doelen en acties voor jouw business op papier te zetten.


Red Zezel | Ubuntu retreat

Tijdens deze workation van 3 tem 8 juli nemen we alle tijd om
… te deconnecteren van de dagelijkse hectiek
… te connecteren met elkaar
… te werken aan jou bedrijf.
… helderheid te creëren rond de toekomst
… nieuwe koersen uit te stippelen
… de stip aan de horizon scherp te stellen

om vervolgens
… te groeien
… duidelijke acties op te zetten
… vollenbak vooruit te gaan

Concreet staat er tijdens deze retreat dagelijks een hands-on workshop op de agenda, gericht op jouw business: hoe ziet jouw ideale toekomst eruit, waar wil je naar toe, wat wil je realiseren, hoe kan je dit concreet maken,…?
Je kan hier vervolgens zelf verder mee aan de slag, maar kan er ook voor kiezen om even de benen te strekken, te sporten, te mediteren, te sparren met mij of een kop koffie te drinken bij een verbindend gesprek met één van de andere deelnemers.

Bovendien wordt er elke dag gezorgd voor een fijne activiteit om te verbinden met je innerlijke zelf (vb yoga, ademhalingssessie, stilte wandeling, een streepje cultuur…) én staat er gezond en lekker eten op het menu, zodat je op deze unieke locatie even helemaal tot rust kan komen en kan herbronnen.

Red Zezel | Ubuntu retreat

“Een sterk cadeau met verstrekkende positieve gevolgen voor de eigen onderneming.
Een jaarlijkse must-do voor wie even hands-on naar het eigen bedrijf wil kijken.”

Datum

03 - 08 jul 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 17:00

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Persoonlijke Ontwikkeling,
Professionele ontwikkeling

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com

Organisator

Red Zezel
Red Zezel
Website
https://www.redzezel.com

Title

Go to Top