meet-the-mystic

Het Levenscollege | Meet the mystic

Bonnie & Irina nemen je tijdens deze geheel verzorgde midweek van zondagavond 10 september – donderdag na de lunch 14 september mee op een mystieke ontdekkingsreis waar je de mysticus in jou gaat ontmoeten en de verbinding met jouw ongeziene team zal gaan ervaren. Wat voor boodschap hebben ze voor je en wat heeft jouw hogere zelf jou te vertellen?
Het is thuiskomen in de ongeziene wereld, onderdompelen in liefde en magie voelen in jouw leven hier op aarde, samen met gelijkgestemden.

Tijdens deze dagen stellen we ons open voor heling, inspiratie, boodschappen en ingevingen en leer je vertrouwen op je intuïtie en onderscheid te maken tussen jouw hogere zelf, gids, engel of overleden dierbaren.

Oude kennis wordt bij je wakker gemaakt door middel van inwijdingen en visualisatie/trance reizen.

Je gaat geïnspireerd schrijven en spreken in verbinding met jouw hogere zelf en team en de liefdevolle energie en boodschappen ervaren tijdens de trance cirkels.

Je krijgt een persoonlijke soul purpose sessie.

We verblijven op een prachtige plek midden in de rust en de natuur van Groningen waar we ook op (vegetarisch) culinair gebied in de watten gelegd zullen worden. Er wordt met passie biologisch en duurzaam gekookt.

In je vrije tijd kun je je terugtrekken om te gaan schrijven of te lezen in de parkachtige tuin, de serre, het restaurant of de salon. Of lekker genieten van de buitensauna of een slaapje doen.

De kamers zijn uitgerust met luxe boxsprings en hebben een privé badkamer en wc. Er zijn 8 éénpersoonskamer en 9 tweepersoonskamers.

Datum

10 - 14 sep 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 16:00

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Persoonlijke Ontwikkeling

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com
Categorie

Organisator

Het Levenscollege
Het Levenscollege
Website
https://hetlevenscollege.com
Go to Top