Meditatiecoach | Re-Create Yourself retraite

Relax | Reset & Be Present

Geef jezelf de tijd en ruimte om naar binnen te keren, vernieuw jezelf tijdens deze 3 daagse yoga-meditatie retraite Reset -Relax – Be-Present. Op onze prachtige locatie The land of Now in Siddeburen. Meditatiecoach en Proef je Balans hebben hun krachten samen gebundeld in een retraite waarbij jij tot rust kunt komen en waarin je mag bewegen vanuit vertrouwen. Tijdens deze retraite begeleiden ze je naar een innerlijke en spirituele reis waarbij je vanuit zachtheid en (zelf) liefde mag bewegen, ervaren en er mag zijn. Herontdek jouw eigen potentie.

Met de meditatiesessies, Yin Yoga en energie oefeningen beweeg je vanuit je eigen kern, waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust en leert vertrouwen op de Flow of Life. je hebt de mogelijkheid om de verdieping en de verstilling op te zoeken vanuit vertrouwen. laat je in deze retraite verwennen en geniet van de verdiepende meditaties en yogalessen, de prachtige omgeving, de rust en het heerlijke vegetarische eten. Kies jij voor je zelf? dan is dit echt iets voor jou!

Geef jezelf tijd en ruimte om naar binnen te keren. Vernieuw jezelf tijdens deze yoga & meditatie retraite. Re-Create yourself met Meditatiecoach Selma Oppedijk en Yogadocent Fiona van Berkel.

Tijdens deze retraite ga je in de dagelijkse meditatiesessies, (yin)yoga en energie oefeningen bewegen vanuit je eigen kern, waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust en leert vertrouwen op de flow of life. Je hebt de mogelijkheid om de verdieping en de verstilling op te zoeken vanuit vertrouwen.

Laat je in deze retraite verwennen en geniet van de verdiepende meditaties en yogalessen, de prachtige omgeving, de rust en het heerlijke vegetarische (biologisch) eten.

Kies jij voor jezelf ? Dan is dit echt iets voor jou?

 

Meditatie | Healing | Energie sessie met Selma Oppedijk

De meditatie sessies zijn een inspiratie voor velen en ze heeft de gave om je mee te nemen in een bewuste staat van zijn.

Selma helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw resetknop. Vind samen innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos en doe tijdens de meditatie sessie prachtige ervaringen op.
Ervaar samen de kracht van meditatie en geef jezelf de ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties zijn op alle fronten een verrijking voor jouw innerlijke rust. Selma is een geliefde spirituele mentor, teacher, meditatie- life-coach en Yin Yoga docent. Haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht.

Met haar bevlogen persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht. Selma heeft een passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van NU

 

Yoga sessie met Fiona van Berkel

Fiona is een spontane yogadocente, yin medicine coach en heeft sinds 8 jaar haar eigen yogapraktijk Proef je Balans. Sinds 2 jaar heeft ze een eigen Yogaruimte en is ze onlangs uit het beroep gestapt als verpleegkundige naar een volledige eigen yoga onderneming. Fiona geeft met haar lessen een uitreiking om tot jouw kern te komen, te herkennen en erkennen. Ze geeft je de mogelijkheid om je liefdevolle lichaam op een zachte manier uit te dagen.

Haar hart ligt bij het geven van inspirerend yogalessen o.a. yin yoga en Do-in yoga. Ze neemt jouw als deelnemer graag mee op reis in een bewuste ontmoeting met je lichaam en wil jouw bewust maken hoe mooi je lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Middels diverse yin houdingen, ademhaling-en energieoefeningen vergroot je je bewustzijn en creeer je ruimte om zo stapje voor stapje te verzachten.

 

Tijd voor jezelf

Jezelf persoonlijk en spiritueel ontwikkelen, opladen en de weg vinden naar jouw innerlijke rust. Verbind je met jezelf en kom in contact met je eigen kracht en gevoel. Door een intensief meditatieweekend, los van alle dagelijkse verplichtingen, geef je jezelf de kans om jouw innerlijke zoektocht bewust en in alle vrijheid te starten. Het weekend geeft jou een versterking van je eigen ruimte, rust en veiligheid. Aandacht voor jezelf door te ontspannen en los te laten en door bij te tanken en te ontladen.  Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf. Leer te vertrouwen op je eigen persoonlijke kwaliteiten. Durf te handelen vanuit positiviteit  en vertrouwen. Jij bent gemaakt om gelukkig te zijn.

 


Programma & kosten

Wanneer:  12 t/m 14 maart 2021
Locatie: The land of Now gelegen in Siddeburen, Groningen. Dit is een mooie afgelegen plek omringd door de Groningse weilanden. Het Huis is vol hoekjes waar je je terug kunt trekken om een boek te lezen, te schrijven of een heerlijke kopje thee te drinken. Alle 19 hotelkamers zijn voorzien van eigen douch en toilet. Comfortabele en luxe boxsprings.

Het eten is biologisch en vegetarisch en wordt elke dag met zorg en liefde voorbereid. Het hele weekend is er een sauna tot je beschikking en in de omgeving zijn genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Het hele weekend staan er diverse soorten water, thee en koffie voor je klaar.

Kosten Meditatie – Yoga & Mindfulness Retraite   Re-Create |  Reset | Relax | Be-present
De kosten bedragen per persoon € 550,- inclusief 21% b.t.w. 2 of 3 persoonskamer ( alleen beschikbaar voor personen uit 1 huishouden)
Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. voorovernachting mogelijk.

De prijs is inclusief verblijf op de locatie, maaltijden en programma met begeleiding van Selma. De start van het programma vindt plaats op de vrijdag  om 12:30 uur.  Het programma eindigt op de zondag om 17:00 uur.
Prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten en reis- en annuleringsverzekering.  Eventuele  individuele sessies en eigen consumpties zijn voor eigen rekening.

Aankomst & inchecken 10:30 uur vrijdag 28 mei 2021

10:30 aankomst  & inchecken
12:30 lunch
14:00 Start programma
16:00 eigen invulling |sauna | wandelen | healing
18:00 Diner
20:30 Meditatie & healing sessie met klankschalen
21:30-45 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 2 Zaterdag

8:30 Ontbijt
10:00 Yoga sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching
12:30 Lunch
Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
14:00 workshop Meditatief & Creatief
16:30 Eigen invulling
18:00 Diner
20:00 Yoga-Meditatie & healing sessie
21:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 3 Zondag

8:30 Ontbijt
10:00 Yoga & meditatie sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
12:30 Lunch
14:00 Uitchecken
14:15 Mediatie sessie & afsluiting
15:30 Eigen invulling
17:00 uur einde retraite

Programma kan nog wijzigen  maximaal 14/18
De locatie is geheel aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM met behoudt van de sfeervolle en warme uitstraling van de locatie|
* programma kan nog wijzigen

Datum

28 - 30 mei 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Meditatie,
Mindfulness,
Persoonlijke Ontwikkeling,
Yoga

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com

Organisator

Meditatiecoach
Meditatiecoach
Telefoon
06-245 94 138
Email
info@meditatiecoach.nl
Website
https://www.meditatiecoach.nl

Title

Go to Top