Jojamis Yogavakanties | Yogavakantie

Yoga vakantie in The Land of Now, Groningen

Ben jij er aan toe om er even helemaal tussenuit te gaan? Zin in ontspanning, verzorging en nieuwe inspiratie? Dompel jezelf een weekend lang onder in Yoga en Mindfulness meditatie. Met heerlijk gezond eten en een gezellige groep. Laat je verzorgen en geniet van de prachtige natuur in Groningen. Kom opgeladen en helemaal ontspannen weer thuis. Docenten Michiel, Ananda en Kim hebben er al zin in.

We verblijven in Yogahotel The Land of Now in Siddeburen. Een heerlijke plek voor een yogaweekend in Nederland! Met een groot eigen terrein, in een stille weidse omgeving. Rust, ruimte, veel comfort en een sauna. Ruime kamers met eigen douche en toilet en een goed bed. Zeer ruime en lichte yogazaal. De foto’s hieronder spreken voor zich.

De gehele locatie in privé voor onze groep.
We beoefenen milde, vriendelijke en toegankelijke yogavormen die erop gericht zijn ontspannen in contact te komen met jezelf en alle sensaties.

En geen corona stress: als er regels komen waardoor het yogaweekend niet door kan gaan dan krijg je gewoon je geld terug. Geen vouchers, gewoon geld terug. En het hele weekend is coronaproof.

Waarom juist nu een yogaweekend doen?

– werken aan je gezondheid, immuunsysteem en weerstand
– even weg van de dagelijkse stress die deze tijd nu geeft
– even tijd voor jou zelf
– samenkomen met gelijkgestemden op een verantwoorde manier
– werken aan je persoonlijke ontwikkeling
– je hoeft niet in quarantaine zoals wellicht bij een reis naar het buitenland

 

Waarom kiezen voor dit yogaweekend?

Ontdek je werkelijke zelf
Meditatie en yoga zijn krachtige middelen om er achter te komen wie je echt bent. Tijdens de meditatie richt je de aandacht naar binnen en tijdens de yoga oefen je met het voelen en observeren van je lichaam, en wat een oefening met je doet.

Als je een weekend lang oefent om geduldig en eerlijk in contact te zijn met je gevoel dan is het een stuk eenvoudiger om te voelen waar jíj warm voor loopt. Dat gevoel is je innerlijk kompas, van moment tot moment. Stel, je komt een nieuw persoon tegen of je eet een nieuw gerecht. Hoe reageer je daar dan op? Loop je daar warm voor? Dat kun je voelen.
Kortom; door uit te zoomen en te observeren leer je jezelf zo langzaamaan steeds beter kennen.

Ontspan en laad op
Laat je heerlijk verzorgen. In dit weekend hoef je (bijna) geen beslissingen te nemen. Geniet van de natuur, de rust, het eten, de gezellige sfeer en mensen om je heen en van jezelf. Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.

Ervaren organisatie
Doordat we meer dan 1000 deelnemers hebben gesproken weten we exact welke aspecten belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. De vele hartverwarmende recensies geven ons het gevoel dat we op de goede weg zitten.

 

Programma

Datum

19 - 21 feb 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Yoga

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com

Organisator

Jojamis Yoga vakanties
Jojamis Yoga vakanties
Telefoon
06 42 50 35 25
Email
info@jojamis.nl
Website
https://www.jojamis-yogavakantie.nl
Go to Top