fbpx
Inspira leiderschap training

Inspira | Leiderschapsprogramma ‘De kracht van het onbewuste’

Versterk je leiderschap vanuit je essentie

In dit leiderschapsprogramma leer je hoe je dichtbij jezelf blijft, waar je ook bent. Als je vanuit je essentie je leven wilt leiden, als je je ware kracht wil vrijmaken, dan is deze training iets voor jou.

Waarom is dit leiderschapsprogramma NU belangrijk?

We leven in een tijd waarin alles veel sneller gaat, complexer en dynamischer wordt. Dit leidt tot een hoge mate van onvoorspelbaarheid en onzekerheid. Er is geen eenduidig antwoord. Ratio en beheersing zijn niet meer voldoende om effectief te leiden. Adaptief vermogen is cruciaal, net zoals trouw blijven aan jezelf. In deze tijd is een hoger bewustzijn nodig om goed te kunnen leiden.

De inspirerende leiders van dit moment zijn in staat angst en onzekerheid om te zetten in vertrouwen. Ze zijn bewust van zichzelf en hebben transformationeel vermogen. Ze zetten zichzelf in als instrument en krijgen daarmee de kracht van het collectief vrij. Niet door het juiste antwoord te geven, maar door de goede richting te wijzen en zichzelf te laten zien.

 

Wat is het resultaat ?

* Je krijgt meer zicht op de diepere lagen in jezelf en op je primaire reacties.

Je doorleeft blokkades die je potentieel versluieren.

Je leert hoe je kunt blijven leiden vanuit je hart.

Je leert op je eigen grond te blijven en de ander op zijn grond te laten.

Je persoonlijke kracht, je vermogen tot verbinden en je impact nemen toe.

 

Groepsproces

Wij laten een bijzonder groepsproces ontstaan, waarin we gaan oefenen met leren van elkaar, geven en nemen en confronteren. We geven samen het programma vorm zodat je inzicht krijgt hoe je het potentieel van een groep vrij kunt krijgen.

Aandacht en reflectie

Het leiderschapsprogramma vindt plaats op een inspirerende locatie zodat iedereen volledig aandacht kan besteden aan het eigen doorleefproces. Daarnaast nodigt de prachtige natuur uit tot wandelen waardoor de omgeving jou ook maximale ruimte biedt tot reflectie op jouw ontwikkeling.

Benut jouw ware potentieel

Door te leven vanuit je essentie, neemt je innerlijke zekerheid en vertrouwen toe. Je leert meer vanuit je kern te handelen, je innerlijk vertrouwen groeit waardoor je juist in deze tijd succesvol kunt zijn. Zo vorm je jouw schade om tot jouw schat en kun je jouw ware potentieel ten volle benutten in je leven, zowel in je werk als in je privéleven. Over het geheel genomen ga je meer geluk ervaren.

Datum

17 - 20 okt 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com
Inspira

Organisator

Inspira
Telefoon
0341-353 466
Email
info@inspira.nl
Website
http://www.inspira.nl

Title

Go to Top