februari, 2017

10feb(feb 10)10:0012(feb 12)17:00Yoga weekend: Inner Peace Retraite (3 daags)Thema: Zuiverheid (Saucha) - Yogi Retraite

Event Details

Inner Peace Retraite

Thema: Zuiverheid (Saucha)

Deze driedaagse Yogi retraite laat zich inspireren door de beoefening van Saucha. Zuiverheid, is een begrip dat tot de verbeelding spreekt en waar veel over te zeggen valt, maar hoe breng je dit in de praktijk? Wat betekent het voor jou? Hoe kan de beoefening van Saucha je handvatten aanreiken om Inner Peace te ervaren of te ontwikkelen?

Yoga, Ayurveda en Mindfulness bieden praktische inspiratie om Inner Peace te ontwikkelen.

Als lichaam en geest in balans zijn ontstaat er een natuurlijke ruimte waarin helderheid en innerlijke vrede als vanzelf aanwezig zijn. Tijdens deze retraite ontwikkel, ervaar of verdiep je deze ‘fundering’ voor Inner Peace.

Deze drie dagen op Het Land van Nu ervaar je de kracht van zuiverheid / Saucha toegepast in de breedte van het leven van alledag.

Ayurvedische voeding, Yoga asanas, Meditatie en zelfreflectie ondersteunen en zuiveren het fysieke, mentale en energetische lichaam en inspireren je om bruisend uit deze retraite het leven van alledag in te stappen!

Je bent heel welkom!

yoga retraite

 [button link=”https://www.thelandofnow.com/inner-peace-retraite-yogaweekend/” color=”default” size=”medium” stretch=”yes” type=”” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]Meer Informatie[/button]

Tijd

10 (Vrijdag) 10:00 - 12 (Zondag) 17:00

Locatie

The Land of Now

X