fbpx
Embrace Yourself ontspanningsretraite Nederland

Embrace Yourself | Ontspannings Retraite

Ken je die behoefte om soms even ‘uit’ te staan? Even helemaal offline mogen zijn, geen verplichtingen, geen tientallen keren per dag op je mobiel hoeven kijken. Even niet bezig zijn met de buitenwereld, met verwachtingen, rollen, deadlines, to-do lijstjes. En bovenal de behoefte om echt even tijd te nemen voor jezelf, om jezelf eens even een tijdje op nummer 1 te zetten. Dit laatste is toch vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In onze drukke levens, vol met patronen en planningen is het haast onmogelijk om te zeggen ‘Ik ga nu een paar uur de focus hebben op mijzelf.’ Voor je het weet is er een afleiding, een telefoontje, iemand die jou nodig heeft… Zo zijn die momentjes van ‘me-time’ vaak van korte duur.  Hoe zou het zijn als het mogelijk was om een heel weekend in een soort bubbel te leven? Jij mag al je verplichtingen even loslaten, anderen zullen je taken tijdelijk van je overnemen. Je stapt letterlijk even uit je normale leven, zodat je gewoonweg kunt zijn met jezelf. Ik heb deze bubbel gecreëerd voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is erin stappen.

Dit is geen stilte retraite, geen eerste activiteit die om 06:00 start en geen bomvol programma. Het is een retraite waarin verbinding mogelijk is, juist een mooi gesprek voeren of een ervaring delen. De dagen starten om 08:30 en ik heb gekozen voor een fijne balans tussen activiteiten en vrije tijd. Zodat jij voornamelijk gewoon kunt Zijn en ook mag ontspannen. Ik geloof in een super waardevol programma, met activiteiten die zorgen voor diepgang en transformatie, maar een retraite mag ook echt aanvoelen als een vakantie.

Dagprogramma’s (indicatie)


Vrijdag

Aankomst tussen 18:30 en 19:30

20:00 Geleide meditatie

20:30 Inzichtscontemplatie, moment van verdieping en ontstaan van inzichten d.m.v verschillende contemplaties. Deze kun je laten bezinken en met je meenemen de rest van de avond.

21:00 (optioneel) Ruimte voor verbinding, kennismaking met de groep, een fijn gesprek rond het kampvuur. Natuurlijk mag je je ook fijn terugtrekken op je kamer :-)


Zaterdag

8:30 Ayurvedisch ontbijt

9:15-10:15 Yin yoga *

11:30-12:30 Breathwork sessie *

Ayurvedische Lunch

14:15- 15:00 Verzachtende meditatie (met reiki)

16:15- 17:00 Yoga Nidra (liggende visualisatie oefening)

Ayurvedisch Diner 18:00

20:00 Als heerlijke afsluiting van de dag komt er een gastdocent een ontspannen Gongbad (klankschalen en gong sessie) begeleiden (soundtherapy) *


Zondag

8:30 Ayurvedisch ontbijt

9:15- 10:45 rustige yoga practice *

12:30 Ayurvedische Lunch

14:15-16:00 Workshop met als thema ‘stilstaan bij hoe ver je al bent gekomen’

17:00 afscheid

(indeling onder voorbehoud | tijden kunnen iets afwijken)

Zoals je ziet is er tussen sessies door altijd voldoende vrije tijd. In deze tijd kun je één van de wandelroutes uitproberen, gebruik maken van de sauna of gewoon heerlijk ontspannen in de serre of tuin. Je kunt ook naar beschikbaarheid een massage of een privé reiki behandeling boeken.


* Er komen dit weekend maar liefst 3 gastdocenten een sessie begeleiden! Ik gun jou de beste ervaringen, daarom heb ik gastdocenten uitgenodigd die met liefde hun werk doen en veel ervaring hebben binnen hun vakgebied.

Datum

17 - 19 jun 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Meditatie,
Persoonlijke Ontwikkeling,
Yoga

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com

Title

Go to Top