authentiek leiderschap de intervisieclub

De Intervisieclub | Retraite Authentiek Leiderschap

Retraite Authentiek Leiderschap voor Ondernemers | Leiders | Professionals


Wat past bij jou?

Leiderschapstrainingen genoeg, maar wat past bij jou? Het idee om mee te gaan met een retraite zit al langer in je hoofd, maar tot nu toe heb je het geschikte programma nog niet gevonden. Wat past bij jou? Dat is precies de vraag die we gaan stellen over jouw leiderschap: wanneer ben jij authentiek en wat zijn de voordelen daarvan voor jouw organisatie, team en jezelf? Welke leider ben jij en welke wil je zijn? De kracht van een retraite De betekenis van het woord retraite is ‘afzondering voor spirituele ontwikkeling en geestelijke oefening‘. Het komt erop neer dat je je terugtrekt om bij jezelf naar binnen te kunnen kijken. Vanuit het inzicht en de rust die ontstaat, krijg je inzicht in jouw persoonlijk leiderschap. Je bent daardoor meer in staat andere te inspireren, door te zijn wie je bent.


Gelijkgestemde leiders, ondernemers & professionals

De kracht van een retraite ligt naast het aanbod aan activiteiten, ook in de groep. We gaan met 12 mannen en vrouwen en twee begeleiders onderweg met hetzelfde doel: helder krijgen uit welke kracht jij kunt putten zodat je kunt gaan oogsten wat allang in je zit. Je maakt actief contact met jezelf om vanuit de inzichten die ontstaan, richting te kunnen geven aan jezelf en anderen. Er ontstaat gedurende de retraite een prachtige energie: een fijne en veilige bedding waarin je weer verbinding kunt maken met de leider in jezelf waar jij blij van wordt.


Jij reist naar het Noorden, want:

– Jij hebt de moed om je open te stellen voor meer zelfkennis, liefdevol confronterende reflecties en inspirerende inzichten – Jij durft je over te geven aan een leer- en ontwikkelproces terwijl je nu nog niet weet waar je uitkomt – Je inzicht wilt in organisatie- en teamontwikkeling – Jij gelooft dat persoonlijke en zakelijke ontwikkeling hand in hand gaan

– Jij wilt echt met jezelf aan de slag

– Jij ziet in dat jij het verschil kunt maken en je kunt dan ook niet wachten tot jouw project, bedrijf, gezin of team beter gaat functioneren op basis van de beweging die jij maakt.

Je vertrekt op vrijdagochtend 17 maart 2023 op eigen gelegenheid naar The Land of Now in Siddeburen, een klein half uur naast Groningen. Een prachtige locatie waar je even weg bent van alles. We starten met een lunch en starten het programma na de lunch. We eindigen de retraite op zondagmiddag 19 maart 2023 rond 16.00 uur.


Persoonlijke aandacht

Het programma onderscheid zich van andere retraites en leiderschapstrainingen, door de persoonlijke aandacht die er is voor jouw persoonlijke leerproces. Je krijgt begeleiding van twee toegewijde professionals en er is alle ruimte om de stappen te zetten die bij jouw ontwikkelproces passen. We werken onder andere met ademtechnieken, haptonomie, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, inzicht, stilte en opstellingen. Er is ruimte voor eigen invulling en een bezoek aan onze privé sauna.


Inhoud

Ontbijt, lunch & diner tijdens de retraitedagen
Workshops begeleid door Debbie en Peter over authentiek leiderschap
Ademoefeningen
Meditatie
Stilte
Leiderschapsontwikkeling
Wandeling in de prachtige natuur
Netwerk & verbinding
De rust van Groningen
Bezoek aan de sauna op het terrein (optioneel).


Begeleiding

We staan met een liefdevol en professioneel team voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij een heerlijke retraite kunt beleven. Naast de begeleiding vanuit De Intervisieclub, werken we nauw samen met het team van The Land of Now. Zij verzorgen ons ontbijt, lunches en diners.

Debbie Molhuizen (1971) begeleidt vijfentwintig jaar leiders, ondernemers en professionals in tijden van transitie. Zij organiseert retraites om zo tot stilte en innerlijke dialoog te komen rond thema’s als Authentiek Leiderschap, De Cirkel van vertrouwen en Bewust omgaan met gedoe. Haar begeleiding typeert zich door haar heldere, zachte en bewuste aanpak, waarbij zij jou met liefde ondersteunt om die stap te zetten die voor jou past.

Peter van Soest (1961) werkt als haptonoom, begeleider van transitieprocessen van mens en organisatie en is schrijver van het boek “Hart in Zaken”. Ieder mens heeft de potentie in zich om duurzaam geluk te ervaren, ongeacht zijn omstandigheden. Graag draagt Peter zijn steentje bij om leiders, professionals en ondernemers te helpen zich daarvan bewust te worden.

Datum

17 - 19 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Leiderschap,
Persoonlijke Ontwikkeling,
Professionele ontwikkeling,
Train de trainer

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com
Categorie

Organisator

De Intervisieclub
De Intervisieclub
Email
hallo@intervisieclub.nl
Website
http://www.intervisieclub.nl
Go to Top