Caro Yoga Yogaweek

CaroYoga | Yogaweekend met Caroline Bernard

Yogaweekend van Caroline Bernard

Lang yogaweekend met ontspanning, meditatie en volop yoga.

Heb je behoefte om je in de herfst even terug te trekken van alle drukte, werk, verplichtingen, enz..? Even helemaal weg om te vertoeven in een ontspannen en vrolijke sfeer? Dan is deze yoga retreat voor jou.

Een lang weekend helemaal voor jezelf in een prachtige omgeving met overheerlijk eten dat me liefde en aandacht elke dag voor ons vers wordt voorbereid met lokale, verse producten. Deze retreat is echt een cadeautje voor jezelf. Laat je verwennen en neem de tijd om weer helemaal tot rust te komen en op te laden voordat de winter begint.

Mijn uitgangspunt is dat onze ware natuur gelukzalig is en met de yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties begeleid ik jullie naar deze staat. Zo wordt het leven zonnig van binnen uit! In mijn ervaring is zo’n retreat een sprong vooruit in zelfkennis, tevredenheid en vreugde ervaren. De vrijheid voelen om je niet meer of minder dan je authentieke zelf te zijn is heel bevrijdend.

Mijn motivatie is simpel: ik gun iedereen het gevoel van vrijheid om gewoon jezelf te zijn, zodat je je gelukkig kunt voelen en moeiteloos mee stroomt met het leven.

Datum

21 - 25 okt 2020
Verlopen!

Tijd

18:30 - 17:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

The Land of Now
Veenweg 9a, 9628TW Siddeburen, Netherlands
Website
https://www.thelandofnow.com

Organisator

CaroYoga
CaroYoga
Telefoon
06 17 87 67 70
Email
caroyoga.nl@gmail.com
Website
http://www.caroyoga.nl

Title

Go to Top