fotografie masterclass

Arno Fooij & Eugene Daams | Fotografie Masterclass “Your Story”

Masterclass “Your Story”

Your Story is een masterclass fotografie, waarin jij in een compact programma leert jouw verhaal van idee tot eindpresentatie samen te stellen en te produceren. Een duurzame investering in jezelf, waarbij je door 2 ervaren fotografen & docenten van begin tot het eind wordt gecoacht in het realiseren van jouw fotografische doel.

Met ondersteuning en begeleiding van Arno en Eugene, beiden ervaren fotografen en docenten, ga je een fotografisch project creëren, vormgeven en presenteren.

Het programma van deze 5-daagse masterclass verloopt van idee naar concept, en via vormkeuze naar inhoud. Editing en keuzes rondom presentatie van het werk komen eveneens aan bod. Fotografische techniek is geen doel op zich, maar altijd dienstbaar aan concept, vorm en inhoud en komt ook aan bod.

Je gaat deze week aan de slag met jouw idee voor een fotografisch project, wat je voorafgaand aan de masterclass bedenkt en instuurt. Met toepasbare theorie én voor jou inspirerend werk van bekende fotografen, komen we samen tot een concept én vormkeuze. Voor de inhoud heb je elke dag voldoende tijd om te fotograferen, om daar vervolgens gezamenlijk of 1 op 1 op te reflecteren.

Een verhaal moet groeien, dat “schiet” je niet even bij elkaar. Groei staat centraal in deze masterclass. Jouw verhaal kan een interessant onderwerp zijn in de provincie Groningen, of misschien ben je al bezig met een persoonlijk project of onderwerp, maar loop je vast op een passend concept en/of vormkeuze. Schrijf je dan nu in voor deze 5-daagse masterclass “Your Story” en ontwikkel je in de praktijk met het persoonlijke mentorschap van Arno en Eugene.

Als de programmering van galeries of musea in de omgeving ondersteunend zijn, kan dat een onderdeel van het programma zijn. In het programma is voldoende tijd om tussendoor ook van de prachtige omgeving te kunnen genieten. Dit programma biedt:

  • Een 5-daagse masterclass vol inspiratie en mogelijkheden voor een duurzame persoonlijke ontwikkeling als fotograaf.
  • Een fotografisch project bedenken, onderzoeken en uitwerken: wat is een goed idee en hoe kan visual storytelling worden ingezet om een concept het beste te realiseren?
  • Ondersteunende praktijk opdrachten en opnames op locatie.
  • Feedback, zowel individueel als in groepsverband met aandacht voor techniek, onderwerp en persoonlijke visie.
  • Pre-productie, productie en post-productie. • Hoe je jouw werk presenteert. • Praktisch advies van ervaren fotografen en docenten, Arno & Eugene.
  • Galeries en/of museumbezoek (eventuele kosten zijn niet inbegrepen)
  • Hoe nu verder met je eigen project. Praktische tips, do’s en dont’s.

Duurzame persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Je ziet het terug in de wijze waarop we kennis overdragen, met elkaar omgaan, de locatie en in alle aangeboden maaltijden. Uitgebreid, gevarieerd, verrassend en biologisch.

Datum

19 - 23 aug 2024

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Labels

Persoonlijke Ontwikkeling,
Professionele ontwikkeling

Organisator

Arno Fooij & Eugene Daams
Email
arnofooy@gmail.com
Website
https://masterphotoexperience.com
Meer Lezen
Go to Top