Wie kom je tegen op The Land of Now?

Frank en Juliette – eigenaren en oprichters van The Land of Now – wonen in het privéhuis, bezielen de plek en zijn iedere dag met hun missie bezig op deze plek en daar buiten.

Inmiddels zijn er steeds meer mensen verbonden aan The Land of Now, en werken we met een gevarieerd team van prachtige mensen die ieder hun unieke kleur en energie meebrengen waardoor de plek tot leven komt.

We werken met een vast team dat met veel aandacht, zorg en liefde ons ondersteunt in praktische zaken. Daarnaast werken we met een aantal uitmuntende koks die iedere keer weer zorgen voor hemelse maaltijden.
In onze The Land of Now retraites word je of door ons, of door een aantal prachtige yogi’s begeleid. En in de tuin van The Land of Now worden we ondersteund door een fijn team van Cosis.

‘Ieder brengt zijn unieke kleur en energie mee waardoor de plek tot leven komt.’

The Land of Now

Juliette Reniers en Frank Eijkelkamp ‘bezielen’ The Land of Now en zetten zich in voor een geweldloze en duurzame wereld.

Lees hier meer over The Land of Now

Juliette Reniers

Juliette Reniers

eigenaar en oprichter The Land of Now

Juliette zet zich in voor een duurzame en vreedzame wereld. Graag brengt zij dingen terug tot de essentie, in alle eenvoud. Lees hier meer over Juliette

‘Eens de verstilling veroverd, klinkt de muziek altijd.’

Frank Eijkelkamp

eigenaar en oprichter The Land of Now

Voor Frank staat de kracht van aandacht centraal. Dat is wat hij in de wereld zet in alles wat hij doet, zonder al te veel woorden. In het leven van alledag met alles wat er is. Lees hier meer over Frank

‘De kracht van aandacht’

Hilda Fokkens

Hilda Fokkens

team The Land of Now

Hilda is hier al vele jaren werkzaam en brengt met haar Groningse nuchterheid en oprechte humor een stevige basis in waar je op kunt bouwen. Of je hoort een verfrissend inzicht vanuit een onverwachte hoek. Misschien zie je haar eens de Veenweg afwandelen met een vriendin, vaste prik één keer in de week.

Liza van Rosmalen

invalteam The Land of Now

Liza is een dame met pit en met flink veel energie. Mocht je Liza een keer kwijt zijn, dan kan het zijn dat ze een ritje geregeld heeft bij iemand met een Tesla. Want wát zijn dat geweldige auto’s. Daarna stuitert ze net zo snel als een Tesla door het pand.

Marleen Bos

team The Land of Now

Marleen heeft net zoveel talenten als dat ze haren op haar hoofd heeft. Nogal veel dus. Met veel passie en energie zet ze zich in voor dat waar ze in gelooft. Altijd in voor een gesprek dat er toe doet, waarbij ze je weer verbonden met jezelf – en met veel liefde – met beide benen op de grond plaatst.

Miranda van Rosmalen

team The Land of Now

Miranda runt een prachtig bed en breakfast in een grote herenboerderij samen met haar man Theo en het werk op The Land of Now is voor haar een fijne afwisseling. Een stil genietende kracht die altijd voor je klaar staat als je haar iets vraagt.

Monique Holwerda

vliegende keep The Land of Now

Monique, logopediste in het ziekenhuis en paardenliefhebster, komt hier af en toe het team versterken met haar optimistische energie. Of er nu een diepgaand gesprek nodig is, een arm om je heen of simpelweg een flinke afwas weggewerkt moet worden, Monique ziet en voelt altijd op het juiste moment aan wat nodig is.

Natasja Dijkshoorn

Natasja Dijkshoorn

team The Land of Now

Natasja is een stabiele rots in de branding met daadkracht en een hoge sensitiviteit voor objectiviteit. Iemand met een groot vertrouwen in de persoonlijke kracht van de mens en de waarde van verbinding. In haar eigen praktijk werkt ze met mensen die behoefte hebben aan verandering en in hun kracht willen komen. Ervaren, reflectie en bewustwording staan centraal.

Sabine van der Wolde

team The Land of Now

Sabine heeft veel plezier in het contact met mensen en heeft een fijn luisterend oor en invoelingsvermogen. Een sensitieve en spontane dame die naast flink werken ook graag eens wegdroomt in haar eigen kleurrijke gedachtenwereld om ons daarna te verrassen met een goed doordacht idee.

Titia Wiersema

team The Land of Now

Titia komt al jaren op The Land of Now en veel mensen zullen haar al eens ontmoet hebben. Ze geniet erg van het contact dat ze heeft met de verschillende mensen die hier verblijven. Met veel plezier en creativiteit leeft ze zich uit in de keuken voor het opmaken van mooie voorgerechten en desserts.

Juliette Reniers

Juliette Reniers

eigenaar & oprichter The Land of Now
Plantbased Chef-kok
Food designer
& meer informatie

Juliette heeft zoveel professionele passies, talenten en opleidingen gevolgd, dat je haar niet echt bij kunt houden. Dat doen we dus ook maar niet meer. Gelukkig levert het The Land of Now (en daar buiten) veel mooie en bijzondere dingen op.

Een intensieve chef-kok opleiding, masterclasses, Ayurvedisch therapeut, chocolatier, opleidingen over voeding, en een nooit stoppende nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken zoals moleculair koken of raw food, bieden een basis voor haar culinaire creaties en recepten die gecombineerd worden met een doelgerichte totaalvisie. Het realiseren van een duurzame en geweldloze wereld. Haar inspirerende visie en fijnzinnige kwaliteiten brengen elke keer weer verwondering en diepgang.

Voor speciale events staat Juliette zelf in de keuken. Mis het niet, want verrast word je zeker.
Ayurvedic cook The Land of Now

Esther ter Hart

Kok

Esther kookt met haar hart. Gespecialiseerd in Ayurveda, houdt ze in haar maaltijden rekening met voedselcombinaties, de zes smaken, de seizoenen, en het tijdstip van de dag, zodat een maaltijd goed verteerbaar is. Om de smaak niet te vergeten. Want, Esther haar maaltijden zijn simpelweg hemels.

Esther laat je graag beleven wat een verschil Ayurvedisch koken, aandacht en bewust eten maakt en hoe eenvoudig het kan zijn om je je energieker en in balans te voelen.

Carlijn Revermann

Kok

Carlijn weet je als geen ander te enthousiasmeren en inspireren met haar veelzijdige kookkunsten en kennis over natuurvoeding.

Haar passie voor pure voeding deelt ze graag met je en bewust eten wordt als vanzelf een feestje als je Carlijn eenmaal ontmoet hebt.

Martine Seijsener - cook The land of Now

Martine Seijsener

Kok

Martine laat mensen graag ervaren dat gezonde maaltijden heel lekker kunnen zijn. In haar kleurrijke maaltijden verenigt Martine haar artistieke vaardigheden met originele gerechten uit alle delen van de wereld.

Martine is enorm betrokken om een geweldige maaltijd neer te zetten die past bij de groep en zet naast prachtige maaltijden ook een fijne sfeer neer met haar natuurlijke rust en lichtheid.

Thérèse van den Akker

Kok

Thérèse is als kok en Rebalancer verbonden aan de Rebalancing opleiding die op The Land of Now een welkome ‘thuisplek’ heeft. Thérèse kookt soms ook voor The Land of Now. Thérèse verbindt je graag met de natuur en haar rijkdom.

In haar kookkunsten zoekt ze naar de juiste balans in smaak, kleur en energie, resulterend in prachtige kleurrijke maaltijden die lichaam en geest voeden.

Joost Roks

Kok

Joost is als kok en Rebalancer verbonden aan de Rebalancing opleiding die op The Land of Now een welkome ‘thuisplek’ heeft. Joost kookt soms ook voor The Land of Now.

Joost duikt iedere keer weer met veel passie en dynamiek in nieuwe culinaire experimenten en verrast je graag met smaken en gerechten waar je als vanzelf van gaat stralen.

Janine Beelen

Kok

Janine leeft haar passie. En dat straalt ze niet alleen zelf uit, dat proef je ook in haar prachtige gerechten. Puur en vers, zodat je je happy voelt in lijf, hart en hoofd. In haar gerechten worden kruiden, specerijen en technieken verwerkt uit o.a. de Ayurvedische, Macrobiotische en Raw Food voedingsleer en ze inspireert en verrast je graag met haar ‘happy green food’.

Team van Cosis

team Cosis • tuinonderhoud

Cosis biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Op The Land of Now vinden we het belangrijk dat ook deze mensen een rijke en vervullende invulling van het leven hebben en gezien worden in wie ze zijn. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten, net zoals iedereen die hier werkt of tijdelijk verblijft. We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Cosis en hopen hiermee iets duurzaams op te bouwen. Wil je meer informatie lezen over Cosis en wat ze doen? Dat kan hier.

Iedere week zijn Fred, Jan en Jolanda samen met hun begeleider Tim van Cosis.nu, buiten te vinden op The Land of Now. Ook zij zorgen er met veel aandacht voor dat de plek nog mooier wordt en daarnaast vinden ze het heel fijn om hier te zijn. En wij zijn blij dat ze er zijn! Jan maait met veel enthousiasme het gras, Jolanda heeft een passie voor planten en Fred heeft een scherp zicht op wat verbeterd kan worden. Tim is een liefhebber van kruidenplanten en doet volop mee, als het kan. Wie weet ontmoet je ze een keer!

‘Verbinding hebben met de wereld, in de wereld.’

tuinonderhoud door mensen met een verstandelijke beperking