Large yoga room in Retreat Center The land of Now special Location for yoga retreat and yoga weekend in the Netherlands

Retreat Yourself ** vol geboekt **

HAPPY NEW YEAR

Zin om ontspannen en met nieuwe energie aan het nieuwe jaar te beginnen? Neem dan deel aan dit Oud & Nieuw Yoga retreat wat we dit jaar alweer voor de 7e keer aanbieden. Met fijne yoga, massage en een bijzonder klankschalenconcert op Oudejaarsavond. In het groene hart van noordoost Groningen verblijven we op de sfeervolle retreat locatie The Land of Now. Maak tussen de yogalessen door een wandeling in het prachtige Groninger landschap, trek je terug met een boek bij de open haard of geniet van de intieme buitensauna. Boek een fijne massage en ga nóg relaxter het nieuwe jaar in. Dit Oud & Nieuw Yoga retreat is geheel verzorgd inclusief 3 overnachtingen, heerlijke vegetarische maaltijden en gezonde homemade tussendoortjes. Een fijn begin van het nieuwe jaar!

YOGA EN MEDITATIE

Tijdens dit Oud & Nieuw Yoga retreat wordt de yoga verzorgd door yogadocente Riki Smits. Riki kwam 15 jaar geleden in aanraking met yoga om meer balans in haar leven te vinden. In de yogales vond zij telkens weer de rust en balans waarnaar zij zocht binnen haar drukke bestaan en werk in het bedrijfsleven. De laatste jaren werd ze steeds nieuwsgieriger naar de achtergrond en verdieping van yoga en hoe je dit integreert in je dagelijkse leven, ook van de yogamat af. Het roer ging om: ze volgde de Vinyasa en Yin Teacher Training bij Johan Noorloos, waarna ze al snel haar ontdekkingen en ervaringen wilde delen. Inmiddels haalt Riki veel voldoening en energie uit het lesgeven in de verschillende yogastijlen; Vinyasa (Slow) Flow ,Yin Yoga en Restorative Yoga. Ze gebruikt deze verschillende stijlen intuïtief in haar yogalessen en neemt je graag mee op reis in je lichaam om de connectie te (her)vinden en te voelen wat je lichaam je te vertellen heeft.

In haar yogalessen neemt ze je graag mee op reis in je lichaam om de connectie te (her)vinden en te voelen wat je lichaam je te vertellen heeft. In de ochtend geeft Riki een wat dynamischer yogales om lekker wakker te worden en in de avond een rustige yogales om de dag af te sluiten en ontspannen de avond in te gaan. De yogalessen vinden plaats in de sfeervolle yogaruimte van maar liefst 110 m2, waar je alle ruimte hebt tijdens de yoga.

Ervaring met yoga is niet vereist, de lessen worden afgestemd op het niveau van de groep. Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt ben je dus van harte welkom.

 

Date

29 Dec 2020 - 01 Jan 2021
Expired!

Time

12:00 - 16:00

More Info

Read More

Labels

Meditation,
Personal Development,
Yoga

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

Retreat Yourself
Retreat Yourself
Phone
06-24313632
Email
info@retreatyourself.nu
Website
https://retreatyourself.nu/
Go to Top