Meditatie coach | Meditatie en Yoga retraite – Tijd voor jezelf

Geef jezelf een waardevol cadeau met de meditatie retraite van Meditatiecoach Selma en gast Yoga docent Fiona van Berkel, ( Yin Yoga en Do-In Yoga docent).

Deze Meditatie en Yoga retraite is een spirituele reis met verdiepende Meditatie en Yoga-Energie oefeningen waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust en leert vertrouwen op de flow of life. Laat je deze dagen heerlijk in de watten leggen en geniet van de dagelijkse Meditatie -en Yin sessies, de mooie omgeving, de rust en van het heerlijke biologische vegetarisch eten.

Heb je de behoefte om je even terug te trekken van alle drukte en verplichtingen. Wil je meer Mindful zijn in het dagelijks leven? en meer luisteren naar je gevoel dan is deze retraite voor jou tijdens deze 4 dagen die in het teken staan van ontspanning en zijn in het het hier en nu. In een omgeving waarin jij tot rust komt. Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en te zijn.

Meditatie – Yoga energie sessie met Selma

Elke dag bieden we je een mooi en gevarieerd aanbod van ontspanningsoefeningen en verdieping met de dagelijkse sessie, Je bent vrij om hieraan deel te nemen. De meditatie sessie met Selma zijn een inspiratie voor vele en heeft ze de gave om je mee te nemen in een bewuste staat van zijn.
Selma helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw resetknop, vind samen met Selma innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos en doe tijdens de meditatie sessie prachtige ervaringen op. Ervaar samen de kracht van meditatie en geef jezelf de ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties van Selma zijn op alle fronten een verrijking voor jouw innerlijke rust. Selma is een geliefde spirituele mentor, teacher en meditatie- life-coach haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht. Met haar bevlogen persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht. Selma heeft een passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van NU.

Dit weekend geeft jou de kans om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en een nieuwe Mindset te creëren.

Tijd voor jezelf

Jezelf persoonlijk en spiritueel ontwikkelen, opladen en de weg vinden naar jouw innerlijke rust. Verbind je met jezelf en kom in contact met je eigen kracht en gevoel. Door een intensief meditatieweekend, los van alle dagelijkse verplichtingen, geef je jezelf de kans om jouw innerlijke zoektocht bewust en in alle vrijheid te starten. Het weekend geeft jou een versterking van je eigen ruimte, rust en veiligheid. Aandacht voor jezelf door te ontspannen en los te laten en door bij te tanken en te ontladen. Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf. Leer te vertrouwen op je eigen persoonlijke kwaliteiten. Durf te handelen vanuit positiviteit en vertrouwen. Jij bent gemaakt om gelukkig te zijn.

LEEF VANUIT JOUW KRACHT, leer te vertrouwen op jouw intuïtie en het Universum


Programma & kosten

Reserveren
Heb je interesse? Reserveren is mogelijk via onderstaand aanmeldformulier of per e-mail.
Het weekend is toegankelijk voor iedereen! Beginners en gevorderd vanaf 18 jaar.

Wanneer: 8 oktober t/m 11 oktober 2020
Locatie: The land of Now gelegen in Siddeburen, Groningen. Dit is een mooie afgelegen plek omringd door de Groningse weilanden. Het Huis is vol hoekjes waar je je terug kunt trekken om een boek te lezen, te schrijven of een heerlijke kopje thee te drinken. Alle 19 hotelkamers zijn voorzien van eigen douch en toilet. Comfortabele en luxe boxsprings volledig duurzaam geproduceerd.

Het eten is biologisch en vegetarisch en wordt elke dag met zorg en liefde voorbereid. Het hele weekend is er een sauna tot je beschikking en in de omgeving zijn genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Het hele weekend staan er diverse soorten water, thee en koffie voor je klaar.

Kosten Meditatie – Yoga & Mindfulness Retraite:
De kosten bedragen per persoon € 525,- inclusief 21% b.t.w. voor een 2 of 3 persoonskamer ( allen beschikbaar voor personen uit 1 huishouden) voor 4 dagen. Voor een 1 persoonskamer bedragen de kosten € 545,- inclusief 21% b.t.w. Nu met gratis voor overnachting op woensdag vanaf 20;00 uur

Kun je pas vanaf vrijdag mee doen dan zijn de kosten € 485 ,- Natuurlijk mag je dan ook gebruik maken van de gratis voor overnachting. t.w.v. € 40,– incl. ontbijt en excl. toeristen belasting en ben je welkom vanaf donderdagavond 20:00 uur en start je deelnamen aan de sessies op vrijdag.

De prijs is inclusief verblijf op de locatie, maaltijden en programma met begeleiding van Selma De start van het programma vindt plaats op de Donderdag om 12:30 uur. (aankomst vanaf 10:00) Het programma eindigt op de zondag om 17:00 uur.
Prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten en reis- en annuleringsverzekering. Eventuele individuele sessies en eigen consumpties zijn voor eigen rekening.

Gratis voorovernachting mogelijk woensdag 7 oktober vanaf 20;00 uur incl. ontbijt en toeristenbelasting


Dag 1 donderdag

Aankomst & inchecken vanaf 10:00 uur
12:30 kennismaking & vegetarisch lunch
14:00 Openings-mediatie
15:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
18:00 Diner
20:00 Meditatie sessie
21:30 Eigen Invulling..

Dag 2 Vrijdag

8:30 Ontbijt
10:00 Meditatie sessie
11:00 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching
12:30 Lunch (vegetarisch)
14:00 Meditatie/Mindfulness & werken met energie
15:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
18:00 Diner
20:00 Meditatie & healing sessie met klankschalen
21:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 3 Zaterdag

8:30 Ontbijt
10:00 Meditatie sessie
11:00 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching
12:30 Lunch (vegetarisch)
Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
16:00 Meditatie sessie
16:30 Eigen invulling..
18:00 Diner
20:00 Yin-yoga Meditatie & healing sessie
21:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 3 Zondag

8:30 Ontbijt
10:00 Yin-Yoga Energie & meditatie sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
12:30 Lunch
14:00 Uitchecken
14:15 Mediatie sessie & afsluiting
15:15 Eigen invulling uitloop tot 17:00 uur

Programma kan nog wijzigen en gaat door met minimaal 8 personen, maximaal 14/45

Date

08 - 11 Oct 2020
Expired!

Time

10:00 - 17:00

More Info

Read More

Labels

Meditation,
Personal Development,
Yoga

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

Meditatiecoach
Meditatiecoach
Phone
06-245 94 138
Email
info@meditatiecoach.nl
Website
https://www.meditatiecoach.nl
Go to Top