Meditatie coach | Meditatie retraite – Shine Your Light

Geef jezelf een waardevol cadeau met de meditatie retraite van Meditatiecoach Selma.

Deze Meditatie – Yin Yoga retraite is een spirituele reis met verdiepende Meditatie en Yoga-Energie oefeningen waarin je bewust de verbinding opzoekt en contact maakt met jouw innerlijke rust en leert vertrouwen op de flow of life. Laat je deze dagen heerlijk in de watten leggen en geniet van de dagelijkse Meditatie -yoga-energie sessies, de mooie omgeving, de rust en van het heerlijke biologische vegetarisch eten.

Heb je de behoefte om je even terug te trekken van alle drukte en verplichtingen. Wil je meer Mindful zijn in het dagelijks leven? en meer luisteren naar je gevoel dan is deze retraite voor jou tijdens deze dagen die in het teken staan van ontspanning en zijn in het het hier en nu. In een omgeving waarin jij tot rust komt. Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en te zijn tijdens deze meditatie retraite.

Meditatie – Yoga energie sessie met Selma

Elke dag bieden we je een mooi en gevarieerd aanbod van ontspanningsoefeningen en verdieping met de dagelijkse sessie, Je bent vrij om hieraan deel te nemen. De meditatie sessie met Selma zijn een inspiratie voor vele en heeft ze de gave om je mee te nemen in een bewuste staat van zijn.
Selma helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw resetknop, vind samen met Selma innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos en doe tijdens de meditatie sessie prachtige ervaringen op. Ervaar samen de kracht van meditatie en geef jezelf de ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties van Selma zijn op alle fronten een verrijking voor jouw innerlijke rust. Selma is een geliefde spirituele mentor, teacher en meditatie- life-coach en Yin Yoga docent haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht. Met haar bevlogen persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht. Selma heeft een passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van NU.

Dit weekend geeft jou de kans om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en een nieuwe Mindset te creëren.

Tijd voor jezelf

Jezelf persoonlijk en spiritueel ontwikkelen, opladen en de weg vinden naar jouw innerlijke rust. Verbind je met jezelf en kom in contact met je eigen kracht en gevoel. Door een intensief meditatieweekend, los van alle dagelijkse verplichtingen, geef je jezelf de kans om jouw innerlijke zoektocht bewust en in alle vrijheid te starten. Het weekend geeft jou een versterking van je eigen ruimte, rust en veiligheid. Aandacht voor jezelf door te ontspannen en los te laten en door bij te tanken en te ontladen. Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf. Leer te vertrouwen op je eigen persoonlijke kwaliteiten. Durf te handelen vanuit positiviteit en vertrouwen. Jij bent gemaakt om gelukkig te zijn.

LEEF VANUIT JOUW KRACHT, leer te vertrouwen op jouw intuïtie en het Universum


Programma & kosten

Reserveren
Heb je interesse? Reserveren is mogelijk door contact op te nemen met de organisator.
Het weekend is toegankelijk voor iedereen! Beginners en gevorderd vanaf 18 jaar.

Wanneer: vrijdag 18 december t/m zondag 20 december 2020 met gratis voorovernachting donderdag 17 december vanaf 19:00 uur
Locatie: The land of Now gelegen in Siddeburen, Groningen. Dit is een mooie afgelegen plek omringd door de Groningse weilanden. Het Huis is vol hoekjes waar je je terug kunt trekken om een boek te lezen, te schrijven of een heerlijke kopje thee te drinken. Alle 18 hotelkamers zijn voorzien van eigen douche en toilet. Comfortabele en luxe boxsprings volledig duurzaam geproduceerd.

Het eten is biologisch en vegetarisch en wordt elke dag met zorg en liefde voorbereid. Het hele weekend is er een sauna tot je beschikking en in de omgeving zijn genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Het hele weekend staan er diverse soorten water, thee en koffie voor je klaar.

Kosten Meditatie – Yoga & Mindfulness Retraite:

De kosten bedragen per persoon € 485,- inclusief 21% b.t.w. 1 persoonskamer
Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet.

De prijs is inclusief verblijf op de locatie, maaltijden en programma met begeleiding van Selma. De start van het programma vindt plaats op de vrijdag om 12:30 uur. Het programma eindigt op de zondag om 17:00 uur.
Prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten en reis- en annuleringsverzekering. Eventuele individuele sessies en eigen consumpties zijn voor eigen rekening.


Aankomst & inchecken Nu met Gratis voorovernachting op donderdagavond 17 december 2020

Dag 1 vrijdag

10:00 Aankomst & inchecken
11:00 Meditatie om al in de energie te komen (extra Meditatie)
12:30 lunch
14:00 Openingsmeditatie Shine Your Light
15:30 Eigen invulling | sauna | coaching/healing sessie
18:00 Diner
20:30 Meditatie & healing sessie met klankschalen
21:30 Eigen invulling | sauna

Dag 3 Zaterdag

8:30 Ontbijt
10:00 Yoga & Meditatie & Mindfulness sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching
12:30 Lunch
Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
14:00 Meditatie & Energie workshop (verhoog je energie)
16:30 Eigen invulling
18:00 Diner
20:00 Meditatie & healing sessie
21:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing

Dag 3 Zondag

8:30 Ontbijt
10:00 Meditatie Healing Energie sessie
11:30 Eigen invulling | sauna | wandelen | coaching/healing
12:30 Lunch
14:00 Uitchecken
14:15 Mediatie sessie & afsluiting
15:30 Eigen invulling | Sauna | wandelen
17:00 uur einde retraite

Programma kan nog wijzigen maximaal 12/16
De locatie is geheel aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM met behoudt van de sfeervolle en warme uitstraling van de locatie.

Date

18 - 20 Dec 2020
Expired!

Time

18:00 - 17:00

More Info

Read More

Labels

Meditation,
Personal Development,
Yoga

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

Meditatiecoach
Meditatiecoach
Phone
06-245 94 138
Email
info@meditatiecoach.nl
Website
https://www.meditatiecoach.nl

Title

Go to Top