Jeaniëlle & Selma | Yoga en Meditatie Retraite

Yoga & Meditatie retraite in Nederland

Ervaar met deze Yoga & meditatie retraite in Nederland een innerlijke vakantie. Laat je dit weekend heerlijk in de watten leggen tijdens deze yoga en meditatie-retraite. Geniet van de dagelijkse yoga- en meditatiesessies, de mooie omgeving, de rust en van heerlijk en gezond eten.
Gun jezelf een moment om te ontspannen, te genieten en verdiep je in jouw yoga- en meditatie beoefeningen.
Selma en Jeaniëlle begeleiden jou naar de kracht van het nu, naar volledig aanwezig zijn. Vernieuw je energie en geniet van je innerlijke vakantie. Dit weekend staat voor verbinding met jezelf, compassie en verstilling.

Door deze Yoga & Meditatie retraite creëer je de mogelijkheid om jezelf op de eerste plek te zetten en afstand te nemen van alle taken en verantwoordelijkheden die jouw dagen vullen. In dit weekend richten we de aandacht volledig op het nu. Door te proeven, te luisteren en te ervaren, maak je verbinding met je innerlijke Kompas. Het leven van streven en geleefd worden gaan we transformeren naar pure aanwezigheid. Middels Hatha Yoga en begeleide compassie meditaties bieden we je toegang tot je eigen innerlijke rust.

De Yoga sessies

In de dagelijkse Yoga sessies gaan we, afgestemd op jouw intentie, spelen met de elementen uit de Yoga filosofie. De yoga sessies gaan over het creëren van fysiek en mentaal bewustzijn en het streven naar evenwicht tussen denken en voelen, beweging en stilte en tussen de buitenwereld en jezelf. Vanuit dit bewustzijn gaan we een stap maken om het verschil tussen “de ziener” en “het geziene” te ervaren. We nodigen je uit, om te onderzoeken wat dit besef voor jouw dagelijkse leven kan betekenen.

De Meditatie sessies

Tijdens de dagelijkse vaste stilte meditatie, sta je open voor jezelf en leer je de stilte in jezelf neer te zetten en te werken aan innerlijk vertrouwen. Verbinden met en verbonden zijn met je hart en ziel. Zet je liefdevolle hart open en geef jezelf de ruimte en de vrijheid om te zijn wie je bent en te leren volledig te vertrouwen op de flow van het leven. Sta in je kracht en zet je koers uit, verbind je met jouw intuïtie.

Naast de yoga- en meditatiesessies is er ruimte voor eigen tijd. Tijdens deze momenten kun je genieten van een heerlijke stilte wandeling in een mooie natuurlijke groenrijke omgeving.

De docenten
Een unieke combinatie van 2 liefdevolle, positieve, inspirerende en motiverende docenten, die de krachten en energieën samen hebben gebundeld. Om voor jou een inspirerende, ontspannende Yoga & meditatie retraite te organiseren. De unieke magie tussen Selma & Jeaniëlle creëert de mogelijkheid om je eigen ruimte in te nemen en jezelf te mogen zijn. We nodigen je graag uit op 1 van onze retraites.

Jeaniëlle is een Yogadocente, die op een toegankelijke manier de yoga filosofie vertaalt naar jouw dagelijkse leven. Haar aanpak is persoonlijk, zacht , enthousiast en professioneel. Haar lessen zitten vol humor en vertalingen naar jouw dagelijkse praktijk en zijn gebaseerd op haar vierjarige Raja Yoga opleiding, aangevuld met diverse opleidingen en trainingen. Naast Yoga docente is Jeaniëlle coach.
Vreugde, liefde, stilte, eerlijkheid, zachtmoedigheid en verbinding zijn de belangrijkste waarden van Jeaniëlle.

“ Dankzij het yoga pad, ervaar ik het leven als een spel. Als een perfecte dans, waar kracht, souplesse, zachtheid en helderheid samensmelten tot 1. Ik ben zeer dankbaar dat ik de oude inzichten van het yoga pad mag vertalen naar concrete tools die toepasbaar zijn binnen jouw dagelijkse leven”.

Selma is Meditatiecoach

Selma helpt je om in de meditatie op zoek te gaan naar jouw stilte. Je kunt het zien als jouw aan-/uitknop of jouw resetknop. Vind samen innerlijke rust en ervaar zo balans, energie, kracht, liefde, rust, ruimte, compassie en verbondenheid met jezelf en de kosmos. Doe tijdens de meditaties prachtige ervaringen op en voel je weer eens echt intens gelukkig. Ervaar de kracht van meditatie en geef jezelf ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. De meditaties zijn op alle fronten een verrijking voor je innerlijke rust.
Selma is een beloved spirituele mentor, teacher en meditatie- en lifecoach. Haar lessen en teachings staan in het teken van liefdevolle intentie, verbonden zijn met je eigen innerlijke kracht. Met haar bevlogen, krachtige persoonlijkheid staat ze voor rust, balans, licht, compassie en kracht.
Selma heeft passie voor mediteren en compassie voor haar studenten. Ze leert je jezelf in contact te brengen met jouw eigen innerlijke kompas. Leer te luisteren naar en durf te vertrouwen op je eigen intuïtie. Meditatie & Mindfulness is leven in en met de kracht van NU.

“Be Mindful, Be Yourself , Beloved. Meditation is Your Inner Journey to Be Your Beautiful Self”

“The one goal in life is to connect with yourself and to connect with the divine universe”

Verblijf
De locatie van de Retraite is door ons zorgvuldig uitgezocht. We verblijven op 1 van de mooiste plekjes in Nederland, The land of Now. Met een natuurlijke omgeving vind je hier de rust om thuis te komen. Geniet van het huis met een bijzondere sfeer.
Ons verblijf voor het hele weekend is luxe en sfeervol. Het heeft een schitterende Yoga-ruimte en mooi aangelegde tuin met sauna. De salon biedt volop plek om je even terug te trekken met een boek, of juist anderen te ontmoeten. De serre is een fijne intieme ruimte met uitzicht op de vijver. De maaltijden worden genoten in het ‘restaurant’ dat een directe verbinding heeft met de horecakeuken,

Eten en drinken
Iedere dag staan er heerlijke maaltijden voor je klaar. Alle maaltijden worden met liefde en aandacht bereid. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten.

Reserveren
Heb je interesse? Reserveren is mogelijk via de website van Meditatiecoach.
Het weekend is toegankelijk voor iedereen! Beginners en gevorderd.

Date

17 - 19 Sep 2021
Expired!

Time

All Day

More Info

Read More

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

Meditatiecoach
Meditatiecoach
Phone
06-245 94 138
Email
info@meditatiecoach.nl
Website
https://www.meditatiecoach.nl

Other Organizers

Go to Top