voluit vrouw zijn

Janneke Robers | Sensual embodied leadership program

Voluit vrouw zijn
SENSUAL EMBODIED LEADERSHIP PROGRAM

Drie-daagse retraite binnen het Voluit vrouw zijn jaarprogramma


Een transformerend jaar voor vrouwelijke (bege)leiders die hunkeren naar meer sensualiteit, levenslust en vertrouwen. En op een diepere laag verbinding willen maken met hun vrouwelijke lijf, energie en de manier waarop ze met anderen relateren. In werk en privé sfeer.

Je heelt jezelf op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak en ontdekt jouw eigen vrouwelijk leiderschap. Dit (her)ontdekken en helen van jouw vrouw-zijn is een intense reis. Het vraagt een groot hart, liefdevolle compassie, moedige kwetsbaarheid en een stevig bekken om in te kunnen landen. Zonder routebeschrijving of zusters om je daarbij te ondersteunen, spiegelen en toejuichen kan dat proces eenzaam en overweldigend voelen.

Het Voluit vrouw-zijn jaar versnelt dit proces van thuiskomen in je lijf en scheelt je jaren van verkramping en afwijzing van jouw stralende, krachtige en sensuele vrouw-zijn. Ik heb al honderden vrouwen geholpen hun vrouwelijke energie oprecht te vieren en ik zou me vereerd voelen jou daarin ook te mogen begeleiden.

Date

06 Dec 2023
Expired!

Time

All Day

More Info

Read More

Labels

Personal Development

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

Janneke Robers
Janneke Robers
Email
Janneke@jannekerobers.nl
Website
https://www.jannekerobers.nl
Go to Top