Delta Yoga | Rust & Reflectie Retreat

OVER DIT RETREAT.

Wanneer nam je voor het laatst echt tijd voor jezelf? Om uit te rusten en te reflecteren op hoe je het leven tegemoet treedt? Dit retreat biedt ruimte voor reflectie en inzicht, maar is ook gewoon een cadeau aan jezelf en een open uitnodiging om volop van het leven te genieten.

Tijdens het vier-daagse programma kun je genieten van yoga, meditatie, filosofie workshops, lekker & gezond eten en de natuur op een prachtige locatie in de provincie Groningen.

Het programma is ontworpen om tot rust te komen en op te laden, én om je te inspireren positieve waarden zoals vreugde, vriendelijkheid, compassie en gelijkmoedigheid te cultiveren in je dagelijks leven. We zullen deze thema’s verkennen door middel van lezingen, groepsdiscussies, reflectie en meditatie.

IN HET KORT.
  • Dagelijkse yoga lessen: ‘s ochtends actieve vinyasa yoga, ‘s middags rustgevende yin of restorative yoga en ‘s avonds begeleidde meditaties

  • Les van ervaren en gecertificeerde yoga docent (E-RYT500), mindfulness trainer (Radboud Universiteit, categorie 1) en filosoof

  • Gezellig thuis weg van huis op heerlijke locatie op het Groningse platteland

  • Eigen kamer met boxspring bed en en-suite badkamer

  • Outdoor sauna

  • Gezonde & lekkere vegetarische maaltijden met liefde bereid

  • Tijd voor jezelf: rust & reflecteer en reis na het retreat terug naar huis met opgeladen batterijen en inspiratie om het leven voluit te leven

VOOR JOU.

Dit retreat is iets voor jou als je behoefte hebt aan rust & reflectie. Dit retreat biedt ruimte om te reflecteren op de manier waarop jij het leven tegemoet treedt. Het programma biedt positiviteit en praktische tools om mee te nemen in je dagelijks leven. Dit lange weekend is ook iets voor jou als je gewoon even toe bent aan vakantie. Het weekend gaat over zelfzorg en het écht tijd nemen voor jezelf! Ik heb een programma gecreëerd om je te voeden in lichaam, geest en ziel met heerlijke maaltijden, dagelijkse yoga & mediatie sessies en filosofische workshops. De yogalessen en activiteiten kunnen worden aangepast op het niveau en de behoeften binnen de groep – voorgaande ervaring met yoga, meditatie of filosofie is niet nodig. Alle activiteiten zijn optioneel, dus als je liever uitslaapt, met een boek bij het vuur kruipt, een wandeling maakt of geniet van de buiten sauna dan is dat helemaal goed!

Voor yoga & mediatie docenten die zijn aangesloten bij Yoga Alliance biedt dit retreat daarnaast de mogelijkheid om geaccrediteerde bijscholing uren te behalen. Wanneer je aan alle workshop en avond meditatie deelneemt en een korte schrijfopdracht tijdens of na het retreat voltooit kun je 15 bijscholing uren verdienen.

Date

27 - 30 Oct 2022
Expired!

Time

All Day

More Info

Read More

Labels

Meditation,
Personal Development,
Professional development,
Train the trainer,
Yoga

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

Delta Yoga
Delta Yoga
Phone
+31(0)640295443
Email
barbara@delta-yoga.com
Website
https://www.delta-yoga.com

Title

Go to Top