Caro Yoga Yogaweek

CaroYoga | Yogaweek

Yogaweek met ontspanning, meditatie en volop yoga

Thema: Zelfliefde

Heb je behoefte om aan jezelf te werken in een ontspannen en vrolijke sfeer? Dan is deze yoga retreat voor jou.

Door de jaren heen ben ik tot de conclusie gekomen dat ZELFLIEFDE HET BELANGRIJKSTE IS wat we in ons leven moeten leren en ontwikkelen.

Helaas staan veel verkeerde denkpatronen in de weg. We leren dat de behoeftes van anderen vóór moeten gaan. Het kan zelfs zover gaan dat het toepassen van zelfliefde als te egocentrisch voelt en dus niet goed! Of we worden overtuigd dat andere dingen zoals werk of sociale druk prioriteit hebben.

Dan komt zelfliefde als we geluk hebben een keer aan bod in de paar uurtjes die toevallig nog niet ingevuld zijn. We verwachten dan heerlijk te kunnen genieten van de vrije uurtjes. Onze voorstelling hiervan staat helder voor ons geestesoog: zalig genietend in reclame- achtige sfeer van sereniteit of vrolijkheid. Maar deze verwachting komt niet altijd uit en in de plaats komt onrust, een overvol, druk hoofd, alle onverwerkt emoties grijpen de kans om dan je aandacht te trekken. Heel frustrerend!

Tijdens deze retreat zal ik jullie handvatten geven hoe zelfliefde toe te passen in alles wat je doet. Ik zal jullie ook technieken leren om je hoofd tot rust te brengen. De yogalessen brengen je in contact met hoe het voelt om van jezelf te houden en alle negativiteit los te laten. Naast de lessen en meditaties zijn er groepsgesprekken om dit onderwerp helemaal helder te krijgen voor jezelf.

Mijn motivatie is simpel: ik gun iedereen het gevoel van vrijheid om gewoon jezelf te zijn, zodat je je gelukkig kunt voelen en moeiteloos mee stroomt met het leven.

Tijdens deze week

Ik heb voor deze week de tijden aangehouden die in de Ashram waar ik verbleef in Rishikesh werden gehanteerd. De vroege ochtend is optimaal om je pure zelf te ervaren zonder dat je meteen afgeleid wordt door andere mensen of andere soorten prikkels. De yogales brengt dan alle energieën in balans. Daarna is de dag vrij voor eigen invulling: lezen, dagboek bijhouden, wandelen, zwemmen, strand, dorpje bezoeken. Vrij van de druk en gewoontes van alledag krijg je alle ruimte om te ontdekken wat je zelf wilt, hoe je je voelt, etc.. .Emoties en psychologische patronen kunnen daardoor verwerkt worden, los gelaten en geheeld.
Je mag ook gebruik maken van mijn aanwezigheid om hierover te praten. Persoonlijk advies over een yogaserie speciaal voor jouw is ook mogelijk.

Het programma zal er ongeveer zo uitzien (onder voorbehoud):

Maandag 20 juli:

Aankomst bij the ‘Land of Now’ en gezamenlijk dineren.
19:00 Diner
20:00 Uitleg over de retreat
21:00 Avond meditatie

Dinsdag en Woensdag:

06:30 Meditatie (stilte tot het ontbijt)
07:00 Yoga
09:00 Ontbijt
12.30 Lunch
16:00 Yoga
18:00 Diner
20:00 Satsang: Zelf-liefde
21:00 Avondmeditatie

Donderdag 23 juli:

06:30 Meditatie (stilte tot het ontbijt)
07:00 Yoga
09:00 Ontbijt
12.30 Lunch
15:00 Yoga
16:30 Afsluiting en vertrek

Date

20 - 23 Jul 2020
Expired!

Time

19:00 - 15:00

More Info

Read More

Labels

Meditation,
Personal Development,
Yoga

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

CaroYoga
CaroYoga
Phone
06 17 87 67 70
Email
caroyoga.nl@gmail.com
Website
http://www.caroyoga.nl

Title

Go to Top