Caro Yoga Yogaweek

CaroYoga | Yoga week

Tijd helemaal voor jezelf!

Heb je behoefte om je even terug te trekken van alle drukte, werk, verplichtingen, enz..? Even helemaal weg om te vertoeven in een ontspannen en vrolijke sfeer? Dan is deze yoga vakantie voor jou.

Door een week lang elke dag te beginnen en te eindigen met yoga gebeurt er iets van binnen. Het effect is heel anders dan bv een wekelijkse les. De thema’s die behandeld worden en wat je tegenkomt tijdens de oefeningen en meditaties krijgt ruimte in je bewustzijn waardoor veel vragen beantwoord worden. Dit kunnen vragen zijn zoals ‘hoe kan ik in balans blijven?’, ‘hoe kan ik vreugde ervaren ook wanneer het leven druk en stressend is?’ of ‘wat wil ik eigenlijk?’.

De vroege ochtend is optimaal om je pure zelf te ervaren zonder dat je meteen afgeleid wordt door andere mensen of andere soorten prikkels.

Vrij van de druk en gewoontes van alledag krijgen je emoties en psychologische patronen ruimte om verwerkt te worden, losgelaten te worden en te helen.

Mijn uitgangspunt is dat onze ware natuur gelukzalig is en met de yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties begeleid ik jullie naar je kern. Bewustzijn van de chakra’s en hoe ze een rol spelen in hoe je je voelt en hoe je het voelen en de oefeningen kunt gebruiken leg ik in detail uit. Ik geef jullie handvaten om met grip te hebben op je eigen balans en geluksgevoel.

Zo wordt het leven zonnig van binnen uit! In mijn ervaring is zo’n week een sprong vooruit in tevredenheid en vreugde ervaren en in de vrijheid voelen om je authentieke zelf te laten stralen.

Programma

Ik heb de tijden aangehouden die in de Ashram waar ik verbleef in Rishikesh werden gehanteerd.

De vroege ochtend is optimaal om je pure zelf te ervaren zonder dat je meteen afgeleid wordt door andere mensen of andere soorten prikkels. De yogales brengt dan alle energieën in balans. Daarna is de dag vrij voor eigen invulling: lezen, dagboek bijhouden, wandelen, zwemmen, strand, dorpje bezoeken. Vrij van de druk en gewoontes van alledag krijg je alle ruimte om te ontdekken wat je zelf wilt, hoe je je voelt, etc…Emoties en psychologische patronen kunnen daardoor verwerkt worden, los gelaten en geheeld.

Je mag ook gebruik maken van mijn aanwezigheid om hierover te praten. Persoonlijk advies over een yogaserie speciaal voor jouw is ook mogelijk.

Maandag 19 juli

Aankomst bij the ‘Land of Now’ en gezamenlijk dineren.
19:00 Diner
21:00 Uitleg over de retreat + Avond meditatie

Dinsdag t/m zaterdag

06:30 Meditatie (stilte tot het ontbijt)
07:00 Yog
09:00 Ontbijt
13:00 Lunch
16:00 Yoga
18:00 Diner
21:00 Avondmeditatie

Zondag 25 juli

06:30 Meditatie (stilte tot het ontbijt)
07:00 Yog
09:00 Ontbijt
13:00 Lunch
15:00 Yoga
16:30 Afsluiting en vertrek

Date

19 - 25 Jul 2021
Expired!

Time

18:30 - 17:00

More Info

Read More

Labels

Meditation,
Personal Development,
Yoga

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

CaroYoga
CaroYoga
Phone
06 17 87 67 70
Email
caroyoga.nl@gmail.com
Website
http://www.caroyoga.nl
Go to Top