Caro Yoga Yogaweek

CaroYoga | Yoga Retreat

Tijd helemaal voor jezelf!

Heb je behoefte om je even terug te trekken van alle drukte, werk, verplichtingen, enz..? Even helemaal weg om te vertoeven in een ontspannen en vrolijke sfeer? Dan is deze yoga retreat voor jou.

Een lang weekend helemaal voor jezelf in een prachtige omgeving met overheerlijk eten dat me liefde en aandacht elke dag voor ons vers wordt voorbereid met lokale, verse producten. Deze retreat is echt een cadeautje voor jezelf. Laat je verwennen en neem de tijd om weer helemaal tot rust te komen en op te laden voordat de winter begint.

Mijn uitgangspunt is dat onze ware natuur gelukzalig is en met de yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties begeleid ik jullie naar deze staat. Zo wordt het leven zonnig van binnen uit! In mijn ervaring is zo’n retreat een sprong vooruit in zelfkennis, tevredenheid en vreugde ervaren. De vrijheid voelen om je niet meer of minder dan je authentieke zelf te zijn is heel bevrijdend.

Mijn motivatie is simpel: ik gun iedereen het gevoel van vrijheid om gewoon jezelf te zijn, zodat je je gelukkig kunt voelen en moeiteloos meestroomt met het leven.

Programma

De ochtendmeditatie is optimaal om je pure zelf te ervaren. Bovendien is er stilte tot het ontbijt zodat je niet meteen afgeleid wordt door andere mensen of andere soorten prikkels. Ik heb voor de tijd rekening gehouden met de zonsopkomst om in ritme met de natuur te zijn.

De ochtend yogales is een actieve, (rustige) Poweryoga-achtige les dat alle energieën in balans brengt. De middagles is heel ontspannend en invoelend, meer meditatief van aard. Tussen de lessen is de tijd vrij voor eigen invulling: lezen, dagboek bijhouden, wandelen, dorpje bezoeken. Vrij van de druk en gewoontes van alledag krijg je alle ruimte om te ontdekken wat je zelf wilt, hoe je je voelt, etc…

 

Donderdag:

Aankomst bij ‘Land of Now’, uitleg over de retreat en gezamenlijk dineren.

19:00 Diner
21:00 Avond meditatie

Vrijdag en Zaterdag:

07:00 Meditatie (stilte tot het ontbijt) 07:30 Yoga
09:15 Ontbijt
13:00 Lunch

16:00 Yoga
18:00 Diner
21:00 Avondmeditatie

Zondag:

Zelfde programma als zaterdag t/m lunch, dan
15:00 Yoga
16:30 Afsluiting en vertrek

Date

24 - 27 Jun 2021
Expired!

Time

18:30 - 17:00

More Info

Read More

Labels

Meditation,
Personal Development,
Yoga

Location

The Land of Now
Website
https://www.thelandofnow.com

Organizer

CaroYoga
CaroYoga
Phone
06 17 87 67 70
Email
caroyoga.nl@gmail.com
Website
http://www.caroyoga.nl
Go to Top