De plek

Ontmoeting en verdieping

Of je nu een training of retraite komt volgen, of de accommodatie huurt als begeleider, The Land of Now is méér dan enkel die training, retraite of accommodatie.

Je bent te gast in een levend huis. The Land of Now is een groeiplek voor ideeën, een stilteplek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal een plek die leeft. Een plek die leeft, waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week vanuit essentie geleefd wordt. En dat maakt de plek uniek.

 divider-doenisme

‘Je bent te gast in een levend huis.’

verhuur groepsaccommodatie
Rumi

Binnen

Volop mogelijkheden

De centraal gelegen ronde hal biedt toegang tot de verschillende ruimtes en de bovenverdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle zaal (circa 110m2) met bamboe vloer die naar wens ingericht kan worden.

vergadering of training op Het Land van Nu20px

zaal-1

Tijd voor een goed gesprek

Ontspannen en ontmoeten

De salon biedt volop plek om je even terug te trekken met een boek, of juist anderen te ontmoeten, gezeten bij de houtkachel.

De serre is een fijne intieme ruimte met uitzicht op de vijver en kan gebruikt worden voor individuele gesprekken of om weg te dromen in de zon.

Het Land van Nu-4

Salon Retraite centrum Nederland
serre yoga weekend

Salon Yoga Retraite Center Het Land van Nu
Salon Yoga Retraite centrum Nederland

Genieten
van eten

Feest voor de zintuigen

De maaltijden worden genoten in ons ‘restaurant’ dat een directe verbinding heeft met de horecakeuken, waar je welkom bent als je wilt weten welke kruiden we gebruikt hebben voor de verwarmende soep die je net gegeten hebt, de chef zijn/haar culinaire geheimen wilt weten, of gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek.

ayurveda3

Smaakmakende keuken

Duurzaam en Biologisch

Onze duurzame keuken inspireert je graag met rijke en verfijnde smaken. Of het nu ontbijt, lunch en diner, of een speciale gelegenheid betreft, aandacht voor pure voeding die de zintuigen streelt staat centraal.

Onze koks – met ieder zijn specialisme – werken met natuurlijke producten, biologisch en / of regionale producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

horeca keuken Het Land van Nu

vegetarisch veganistische keuken The Land of Now

19 hotelkamers

Comfortabel en duurzaam overnachten

Ons retreat center beschikt over 19 ruime hotelkamers, waaronder 1 mindervalide kamer. Alle kamers beschikken over een privé badkamer.
In totaal heeft The Land of Now een overnachtingscapaciteit van 36 personen.

De kamers zijn ingericht met luxe boxsprings en bieden je een comfortabele nachtrust.

Al onze boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens voldoen volledig aan de Green Key standaard en zijn geheel milieuvriendelijk, CO2 neutraal en gifvrij geproduceerd. We bieden je graag een duurzame ervaring op The Land of Now en hopen je te inspireren.